A nőknek, lányoknak mindig hazudni kell, hogy ennyi meg annyi lánnyal voltam együtt és mindig én szakítottam, mert nem voltak elég jók nekem?
Ebben a helyzetben már én is voltam, mikor hol bevallottam, hol szerencsémre nem került szóba a dolog.
Általában mindig így szokták kérdezni : "Mióta vagy egyedül?" ~ "Régóta" , nem tudom, hogy neked, hogy hogyan tették fel a kérdéseket, de mindenre meg lehet találni a legjobb választ, hogy ne hazudj és ne is mond el amit nem akarsz. Ha megvannak a sablon kérdések akkor azt használja kb. mindenki, így könnyebb elkerülő választ tenni.
Amikor először kérdezte tőlem valaki, akkor elmondtam az igazat... nem kellett volna. Randiztunk még párszor, de úgy kezelt végig mint egy kisiskolást, és egy idő után már nem is bírtam, úgyhogy én vetettem véget neki. De amikor sejtelmes választ adtam, akkor vagy jobb volt vagy rosszabb, attól függően, hogy elhitte e vagy nem a másik.
De volt olyan is aki emiatt lépett le.
Úgyhogy aki nem kérdezi meg az első randin, annak örülök a legjobban, mert ez az én dolgom, ha akarom elmondom, ha nem akkor meg nem.
N
Nőknél ez teljesen más szerintem, bár itt is azért sokszor van olyan ok ami elijesztheti a másikat. Én úgy figyeltem meg, hogy azok a nők vannak sokáig egyedül akiknek valamilyen lelki problémájuk van (rossz gyerekkor pl.), de az más.
Hiába szerinted furák a lányok, előítéletesek. Ez van.
Én pl. tuti nem kezdenék olyan majd 30 éves férfival akinek még senkije sem volt, őszinte leszek egyből hagynám az egészet ahogy ez kiderül.
Nem egy kiforratlan, sehogy sem szocializálódott kisfiút szeretnék, aki hiába állítja, hogy mindent megadna, stb...
Ha eddig nem volt párja akkor biztos hiányzik belőle valami, és nem utolsó sorban nem is tudja mi kell a nőknek.
Te ennél olyan étteremben ahol ott áll az étel a pulton (tudod ilyen plázás kajáldákban) vagy ott ennél ahol többen vannak és friss a kaja? És valószínűleg jobb is, hiszen az kell az embereknek...
Talán ezt kevés nő vallja be, de az ágyban sem olyannal akarunk lenni aki azt se tudja hova nyúljon, mit-hogy...
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!