A fiúknak manapság elsősorban csak a lányok teste kell?
Magyarországon születtem de részben török származású vagyok és azt vettem észre, hogy itt egyszerűen képtelenek a fiúk lányra várni akár pár hetet is.Mindenki azt mondja, hogy a cipőt is felpróbálod, mielőtt megveszed. Mintha kizárólak csak szex alapján döntenének az emberek.
Nem mondom, hogy az ottani rendszer sokkal jobb, de abból a szempontból emberségesebb, hogy a nőket a belső értékeik alapján ítélik meg, a kapcsolatok mozgatórugója az összetartás és a szeretet és ha a két fél lelkileg összepasszol, akkor a szex is jól fog működni (egyesek majd biztos jönnek azzal, hogy attól még nem biztos, hogy passzolnak az ágyban, biztos van ilyen is, de zömmel mégis boldog házasságok vannak, vajon miért? ). Sokszor gondoltam rá, hogy biztos mi csináljuk jól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!