Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiúknak manapság elsősorban...

A fiúknak manapság elsősorban csak a lányok teste kell?

Figyelt kérdés

Magyarországon születtem de részben török származású vagyok és azt vettem észre, hogy itt egyszerűen képtelenek a fiúk lányra várni akár pár hetet is.Mindenki azt mondja, hogy a cipőt is felpróbálod, mielőtt megveszed. Mintha kizárólak csak szex alapján döntenének az emberek.

Nem mondom, hogy az ottani rendszer sokkal jobb, de abból a szempontból emberségesebb, hogy a nőket a belső értékeik alapján ítélik meg, a kapcsolatok mozgatórugója az összetartás és a szeretet és ha a két fél lelkileg összepasszol, akkor a szex is jól fog működni (egyesek majd biztos jönnek azzal, hogy attól még nem biztos, hogy passzolnak az ágyban, biztos van ilyen is, de zömmel mégis boldog házasságok vannak, vajon miért? ). Sokszor gondoltam rá, hogy biztos mi csináljuk jól?

2014. febr. 18. 22:10
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Hát majd 20-as évekbeli feleséget választok nem velem egykorút.Ezen nem tudom hol a logikai baki..
2014. febr. 21. 16:09
 42/43 anonim ***** válasza:
Azért a Nők többsége 40-45 évesen is szül és semmi komplikáció nincs.
2014. febr. 24. 01:23
 43/43 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem hogy miből neveled majd fel. Elhiszem hogy jó munkád van, de azt írtad 22 éves vagy, tehát gondolom nem dolgoztad még be magad annyira, bármely cégről legyen is szó.
2014. febr. 24. 07:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!