Megismerkedtem egy 19 éves szűz fiúval és belemerültünk a témába. Állítólag ő még sose elégítette ki magát. Mi lehet ennek az oka? Elsősorban fiúk válaszát várom!
Figyelt kérdés
Az a furcsa számomra, hogy szűz és még sose elégítette ki magát. (19 éves)2013. júl. 19. 02:14
1/16 anonim válasza:
Valszeg aszexuális és azért nem.
2/16 anonim válasza:
Szerintem nem mond igazat. -Egy fiú.
3/16 Cyklon válasza:
Olyan a környezet hogy nem tartott igényt rá. Bár ezt elég nehéz elhinni részemről :D
4/16 anonim válasza:
Az oka a hazugság..
Olyan nincs..
5/16 anonim válasza:
trágya egy ember lehet így az ágyban :D
6/16 anonim válasza:
az kizárt dolog mert,nem tudom!
Kamuzik.
7/16 Cyklon válasza:
De ha jobban megnézem a kérdést,abban az van hogy nem maszturbált,de az nincs benne hogy mások nem elégítették ki :D
8/16 anonim válasza:
"Állítólag"... Ő azt mondta... én meg azt mondom, hogy tegnap nemzeti színekben pompázott a farkam és szárnyakat kapott. Remélem ezt is elhitted.
Ripe
9/16 anonim válasza:
Nincs keze, a szájával meg nem éri el. Szegény szerencsétlen :/
10/16 anonim válasza:
Egyébként,ha valóban nem elégítette még ki magát soha,akkor gondolom hiányoznak belőle a hormonok,amitől férfi lenne. Egy puha p"cs lesz élete végéig,ezen nem tud változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!