Ha szűz vagyok és ujjazom magam azt élvezhetem?
Figyelt kérdés
ujjazás,szűz2013. júl. 18. 21:34
2/10 anonim válasza:
persze:)
miért ne élvezhetnéd?:D
vannak szűz lányok akiket ujjaz a barátok (én is ilyen voltam)
és lehet hogy ez másnál csak az előjáték része, de persze hogy élvezhető és legalább megismered a tested, szükségleteid
3/10 anonim válasza:
Ha fiú vagy akkor nem biztos. Egyébként honnan kéne tudnunk? Próbáld ki és, ha élvezed akkor megvan a válasz.
4/10 anonim válasza:
nem élvezheted, mert megtiltom!
5/10 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok
2013. júl. 18. 21:39
6/10 anonim válasza:
Miért ne élveznéd? Tényleg igaz, hogy a maszturbálással megismered a tested, ez majd a szexnél is segít, tudod irányítani a fiút, hogy hol jó neked.
7/10 anonim válasza:
igen,de nem 100%. gondolj bele: a gpontod a hüvely has felőli oldalán van. hogy elérd ki kell kicsit csavarnod a kezed, és így kellene eléggé erősen izgatnod. szóval kicsit nehézkes. a leendő párodnak szemből sokkal könnyebb lesz. :-)
8/10 anonim válasza:
Ezt csak akkor fogod megtudni, ha kipróbálod.
9/10 anonim válasza:
Nem mondod hogy lány létedre 16 évesen kezdesz neki? A lányok már 7 évesen elkezdik a maszturbációt.
10/10 anonim válasza:
Ha elakadnál szólj, szívesen segítek... :)
ui: minden szűznek, akinek problémája van, hogyan kezdjen neki a szexuális életének :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!