Cikinek éreznéd, ha 22 évesen szűz lennél?
Figyelt kérdés
Én az vagyok és néha amikor eszembe jut gáznak érzem, néha viszont egyáltalán nem érdekel.2013. júl. 17. 18:40
1/37 anonim válasza:
Nem.
Viszont dolgoznék azon,hogy ne sokáig legyek az.
3/37 A kérdező kommentje:
Első, annyi problémám van,hogy erőm sincs ilyen dolgokkal foglalkozni. Pedig kellene...Nem mintha bárki is észrevett volna valaha, vagy egyáltalán lenne merszem ismerkedni.
2013. júl. 17. 18:48
4/37 anonim válasza:
23 évesen is szűz vagyok de nem érzem cikinek.
5/37 anonim válasza:
nem ciki egyaltalan. barki barmit mond, az h nem vagy mar hasznalt aru a boltban, az sose rossz.
6/37 anonim válasza:
Én 19 vagyok, még szűz. Nem érezném hű de cikinek, csak furának... szerintem még egy jó 2 évig az is maradok.
8/37 LeftBehind válasza:
Én már 20 évesen verem a fejem a falba,hogy miért nem kezdtem ezt az egészet sokkal előbb - a csajozást,edzést meg úgy általában az egész szociális életet. Mára már úgy érzem,hogy beskatulyáztak és teljesen mindegy mit csinálok,ugyanaz a szerencsétlen maradok csak más csomagolásban.
20F
9/37 anonim válasza:
1 hónap múlva leszek 22, nem zavar, hogy még szűz vagyok .21L
10/37 A kérdező kommentje:
Utolsó! Én pont ezért nem szeretek összefutni régi ismerőseimmel. Mindenki tudja rólam,hogy még barátom sem volt soha, legalábbis sejtik, mert még sosem láttak senkivel. Félek is,hogy egyszer rákérdeznek és ciki helyzetbe kerülök, amit én sajnos nagyon rosszul viselek. Mármint a leégést...
2013. júl. 17. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!