Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Cikinek éreznéd, ha 22 évesen...

Cikinek éreznéd, ha 22 évesen szűz lennél?

Figyelt kérdés
Én az vagyok és néha amikor eszembe jut gáznak érzem, néha viszont egyáltalán nem érdekel.
2013. júl. 17. 18:40
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
18-as voltam, én nem lány vagyok :D
2013. júl. 17. 20:09
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne görcsölj rá ennyire. Gondolj arra, hogy a szüzesség csak egy állapot. Azzal, hogy elveszted avagy sem, még nem leszel más ember. Se több, se kevesebb. Jó, valamennyit változol, de a személyiséged alapjaiban aligha változik meg. Persze tudom, hogy kellemetlen arra gondolni, hogy vajon mit gondol Rólad a környezeted, de ezen túl kell lépned, hiszen nem az ő életükről van szó. Itt vagyok 23 éves fiúként, szintén szűz és soha nem volt barátnőm. Volt egy időszakom úgy 16-18 éves korom tájékán, amikor engem is megőrjített a tudat, hogy vajon mit gondol emiatt rólam a környezetem. Aztán az idő múlásával benőtt a fejem lágya. Rájöttem, hogy hiába aggódok ezen, az állapot attól még nem változik, rosszabb ember sem leszek. Egyszerűen nem kell foglalkozni mások véleményével, senkinek semmi köze hozzá, mint ahogyan 19:52-es lány is írta (ez a komment egyúttal Neki is szól). Foglalkozzon mindenki a saját életével, mert sokan még a sajátjukat sem tudják rendben tartani, akkor ne akarjon az enyémmel is foglalkozni. Ne akarjatok görcsösen megfelelni a mai társadalmi elvárásoknak, mert az nem feltétlenül vezet jóra. Én magam fütyülök az egészre, gondoljon bárki amit akar, legyen boldog tőle. Egyszerűen csak bízni kell. Én is hiszem, hogy egyszer utamba sodor az élet egy olyan lányt aki elfogad olyannak amilyen vagyok és nem fog emiatt úgy kezelni, mint egy visszamaradott és begyöpösödött embert.

Fel a fejjel, bízzatok, mosolyogjatok a világra, előbb vagy utóbb lesz valaki aki visszamosolyog rátok! :)

2013. júl. 17. 20:13
 23/37 anonim válasza:

hm én is szűz vagyok pedig 23éves leszek 2hónap múlva tök ciki mivel mindenki azt hiszi, hogy már ezen rég túl estem hol ott nem... mivel mikor arra kerül a sor egyszerűen nem megy.... 2komoly kapcsolatom volt amikor úgy éreztem készen állok rá de sajnos a végén mindegyik ki bökte, hogy csak szexre kellenék na és persze arra hogy dicsekedjenek hogy megdugták a helyi nagy üzletember húgát...azt mondják későn érő tipus vagyok mert csak játszok a férfiakkal és mikor arra kerül a sor mindegyiket kidobom...de nem tudom nekem az többet számít egy pasinál ha velem van társként és barátként

...ezért inkább várok az igazira mondjuk meg van de azt mondta még gyerek vagyok hozzá és nem akar tönkre tenni én (22)ő (33)éves inkább megvárom:$

2013. júl. 17. 20:19
 24/37 anonim ***** válasza:

20 feletti szűz lányból sok? na persze :DDD ne hülyíts már minket :3

am én 19 vagyok, és kicsi baxxa a csőröm a tudat, hogy még bugyiba nem jártam, de majd egyszer, max kamuzom ha vki megkérdi, kivéve ha egy nagyon fiatal lánnyal ismerkedek, akkor még elmegy

2013. júl. 17. 22:54
 25/37 anonim ***** válasza:
Hmmm... nem, viszont azért valahol kellemetlen volt. Nem akartam soha szétba...tni magam, de azért, hogy egyetlen kapcsolatom sem volt. Mert nálam ez azt jelentette.
2013. júl. 17. 22:58
 26/37 anonim ***** válasza:
Én meg 22 éves vagyok és azt érzem gáznak, hogy 3 olyan lánnyal voltam már akikkel, csak úgy el voltam minden érzelem nélkül. Bár ne tettem volna egyikkel sem semmit, inkább egy olyanra lenne szükségem, aki igazán tud szeretni.
2013. júl. 17. 23:29
 27/37 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Ugyanis az a fiú, akivel majd össszehoz a sors, és komolyan érdeklem, önmagamért fog szeretni, innentől kezdve teljesen irreleváns, hogy volt-e már valakim vagy sem. Szerencsére annál értelmesebb emberek vesznek körül, minthogy erről ciki/nem ciki vitákat nyissunk. Habár ez nem is téma, mindenki magánügyeként kezeli, nem is kérdezték meg soha tőlem, legfeljebb sejtik, minthogy nem láttak még soha kapcsolatban senkivel. 22L
2013. júl. 17. 23:33
 28/37 anonim ***** válasza:
35%
én 20 vagyok és marhára gáz szerintem!
2013. júl. 18. 08:00
 29/37 anonim válasza:

Nem gaz! En is szuz vagyok meg 18 evesen es meg az is maradok jopar evig!

Tudod mit! Inkabb legyek szuz, minthogy legyek egy k***a akinek 16 evesen mar van gyereke, es 20 evesen mar elege legyen minenbol es ne legyen kedve sze**e, mert mar megunta hiszen 14 evesen elkezdte a nemi eletet.

Hidd el inkabb igy jobb!:)

Amugy meg nekem sem volt baratom!

2013. júl. 18. 12:34
 30/37 A kérdező kommentje:

18-as, azt hittem lány vagy:)

Adam Blade:

Ha körülnézel itt gyiken szüzesség kategóriában, elég sok 20 év feletti szűz lány hozzászólását megtalálod. És ez csak a gyik....

2013. júl. 18. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!