Cikinek éreznéd, ha 22 évesen szűz lennél?
Figyelt kérdés
Én az vagyok és néha amikor eszembe jut gáznak érzem, néha viszont egyáltalán nem érdekel.2013. júl. 17. 18:40
31/37 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Én azért ennyire bátor nem vagyok, mint ahogy 15-ös írta,hogy simán rávágom,hogy még nem volt senkim. Valahol mélyen ezt mégis cikinek érzem. Szerencsére, ha rá is kérdeznek, nem úgy szokták feltenni a kérdést,hogy volt-e már valaha valakid, hanem,hogy mi a helyzet a pasikkal?(amúgy rühellem ezt kérdést) vagy,hogy van barátod? Ilyenkor rávágom,hogy nincs, vagy ha az illető nem ismer korábbról akkor azt mondom, hogy MOST nincs, így nem kerülök kellemetlen helyzetbe. Nyilván aki ismer és megkérdezi, én meg azt válaszolom,hogy nincs, tudja magában,hogy nem is volt soha. De hát ez van, megszoktam már,hogy az emberek olyan kérdéseket tesznek fel nekem, amivel kellemetlen helyzetbe hoznak:D Sajnos, én ilyen emberekkel vagyok körülvéve, de valószínűleg nem is bennük van a hiba, hanem bennem. Elvégre saját magam miatt érzem rosszul magam egy ilyen kérdés hallatán, mert mániákusan mások véleményével foglalkozom.
2013. júl. 18. 15:39
32/37 anonim válasza:
Nem cikinek éreztem hanem szomorúnak. Sajnos akkoriban az internet még nem adott annyi előnyt mint ma. :(
30F
33/37 anonim válasza:
Én 35/F vagyok és szűz, úgyhogy teljesen felesleges cikinek érezned azt h te az vagy 22 évesen. Inkább az a "ciki" hogy én vagyok az 35 évesen.
34/37 anonim válasza:
én még 15 vagyok, de már kipróbálnám. ki vagyok éhezve egy csajra. nézzetek engem hülyének, de ez van :)
35/37 anonim válasza:
A háttérhatalom 7 célja közül az egyik a családok szétverése. A múlt század közepétől kezdték el a "szexforradalmat" és a cél, hogy teljes "anarchia" legyen az emberek szexuális életében, ennek egyik eredménye, hogy a társadalom többsége cikinek tartja, ha valaki 20 éves koráig nem bújt ágyba valakivel. Aki tinédzser korában aktív szexuális életet él, sokkalta kisebb rá az esélye, hogy boldog házasságban fog élni.
Ezért tehát a válaszom: egyáltalán nem ciki, sőt adj hálát Istennek, hogy nem történt még meg veled. Meg kell várni a házasságot, előtte semmi szín alatt.
36/37 LeftBehind válasza:
35. Te beteg vagy az agyadra.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!