Mit gondolnátok egy olyan lányról, aki 18 évesen még szűz, de nem érintetlen?
6/6-ossal értek egyet :)
Én is 18 éves voltam, de nem is k***ultam el :D Normális kapcsolataim voltak és van :D
Tudod nem az normalis.hogy hétfon elso csok,kedden petting, szerdan pedig már groupen sex .... akármennyire is ezt súlykolja beléd a média. Sőt! A groupenbe szorits helyet egy b..zinak vagy leszbikának is nehogy le k.csög homofóbozzanak!
Teljesen normális ahogy csinálja...általanossagban elmondhato hogy a többségnek is igy kellene....bar sajnos 15-16 évesen a femt leirt menetrend szerint kozlekedik a tobbseg.
Nem is értem a kérdést... mi az, hogy "nem érintetlen"? Vagy szexelt már, vagy nem. A többi nem számít (egyébként annyira a szüzesség sem, 18 évesen), hiszen nem kolostorokban élünk. Ennyi erővel az óvodások meg a kiskamaszok sem érintetlenek, mert már ők is kipróbálják a csókolózást meg a tapizást? =)
Az egyetlen, ami elgondolkoztatna, az az, ha már részt vett orális szexben. De az alapján, amit írtál, gondolom ilyen sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!