Mit gondolnátok egy olyan lányról, aki 18 évesen még szűz, de nem érintetlen?
Hát, az nem tudom éppen, milyen, de egy picit nekem az. Nem tudom elképzelni, hogyha valaki eljut az orálig, miért nem adja magát oda, vagy még inkább, ha nem akarja magát odaadni, akkor miért szop. Te ebben nem érzel ellentmondást?
Nekem elég álszentnek tűnik, hogy valaki azt mondja, hogy neki márpedig elvei vannak, és nem dobja csak úgy oda a szüzességét, de különben akárkit leszop. Akkor az most nem ugyanolyan? Én nem látok nagy különbséget, annyival nincs szerintem nagyobb jelentősége a közösülésnek, hogy az q*vává tegyen valakit, ha idő előtt csinálják, de az orál nem...
15-ös: mondjuk pont azért, mert az orálig eljutott, de odáig még nem, hogy behatolás is legyen. Szerintem ez két különböző lépcső és nem baj, ha nem sieti el, hogy az összesen azonnal végigjárja.
Kérdező: szerintem nincs ezzel semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!