Megismerkedtem egy tölem 17 évvel idösebb pasival. Ő már le akar velem feküdni én is szeretném csak az a baj, hogy én szégyellem, hogy még szűz vagyok. Azt hazudtam neki, hogy már nem. Mit tegyek, hogy ne jöjjön rá az igazságra?
Nem ismerem se kérdezőt, se partnerét. Simán lehet előttem szólóknak igaza van, vagy túl fiatal a kérdező hölgy még ...
De ha véletlenül ez egy értelmes kapcsolat, akkor meg kell mondani időben, hogy füllentettél. Ha a kapcsolat érdemi, nem lesz belőle gond, de ha nem mondod meg abból igen.
kivételesen védem a kérdezőt: hol olvastátok, hogy 14 éves? vagy, hogy csak szexről van szó? jó, persze benne van mind a kettő a pakliban, de alapvetően a szüzességéről szóló hazugság eltitkolása a kérdés.
viszont van egy rossz hírem: ha csak nem a 40 éves szűz karakterével van dolgod, akkor pillanat alatt le fogja vágni, hogy még szűz vagy. az igazság az, hogy jobb is, ha az elején megmondod neki, hogy ez a helyzet, mert akkor jobban figyel és esetleg nem erőlteti, ha nagyon fáj, vagy időközben meggondolod magad.
azt persze én sem gondolom, hogy ebből valami fényes nagy kapcsolat lehet - de az sincs kizárva. (azért ha még nem vagy 18 jobb lenne, ha nem.)
"kivételesen védem a kérdezőt: hol olvastátok, hogy 14 éves?"
Még szűz... Tehát 14, vagy annyi sem.
7-es:
Úristen, te ezt így komolyan gondoltad, amit leírtál? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!