Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiúknak manapság elsősorban...

A fiúknak manapság elsősorban csak a lányok teste kell?

Figyelt kérdés

Magyarországon születtem de részben török származású vagyok és azt vettem észre, hogy itt egyszerűen képtelenek a fiúk lányra várni akár pár hetet is.Mindenki azt mondja, hogy a cipőt is felpróbálod, mielőtt megveszed. Mintha kizárólak csak szex alapján döntenének az emberek.

Nem mondom, hogy az ottani rendszer sokkal jobb, de abból a szempontból emberségesebb, hogy a nőket a belső értékeik alapján ítélik meg, a kapcsolatok mozgatórugója az összetartás és a szeretet és ha a két fél lelkileg összepasszol, akkor a szex is jól fog működni (egyesek majd biztos jönnek azzal, hogy attól még nem biztos, hogy passzolnak az ágyban, biztos van ilyen is, de zömmel mégis boldog házasságok vannak, vajon miért? ). Sokszor gondoltam rá, hogy biztos mi csináljuk jól?

2014. febr. 18. 22:10
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

utolsónak:

itt születtem, magyarnak érzem magam és nem vagyok muszlim. Miért mennék el Törökországba? Csak példaként hoztam föl a dolgot, hogy mit tapasztaltam ott.

2014. febr. 19. 13:25
 32/43 anonim ***** válasza:
36%

Az én problém a kérdéseddel hogy ordít róla a naivság és bődületes átgondolatlanságok vannak benne.Rádásul szenvedő alanyként állítod be magadat,ok nélkül.

Készen állsz a családalapításra..

Lehet hogy neked megfelel hogy a következő évtizedeidet Gyes-en töltsd aztán a gyerekek után rohangászva,munkahelyen gürcölve..

Én először szeretném a karrieremet fellendíteni hogy biztonságot nyújthassak a családomnak.Szeretnék utazni,élni,felfedezni a világot hogy ne keseredjek meg 40 évesen hogy ez kimaradt és az asszonyon leverni.

Ha neked ez felelőtlenség..

A házasságot is túlmisztifikálod.1 papír és egy régi szertartás arról hogy együttvagytok.Ennyi.

Szép dolog de semmi komoly jelentősége..

A szex kérdése.

Mégis ha összejössz valakivel,szereted,kívánod akkor se nyúlsz hozzá amíg nincs papír?

Vagy hamar beleugrasz a házasságba? Nem okos döntés.

2014. febr. 19. 14:15
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el észreveszem a nem rib.anc nőket, csak éppen le se ...nak, mert mindegyiknek a tipikus tömeghombár kell, aki nagy ívből ...ik rá és csak gumibabának használja.

Majd ha az emberiség elérte azt a szintet értelmi és érzelmi intelligencia terén, amit én elvárok, akkor majd beszélgethetünk, addig meg köszöntem szépen, maradok egyedül.

2014. febr. 19. 16:29
 34/43 anonim ***** válasza:

Én úgy vettem észre, hogy ez fordítva is így van.

Nehéz olyan lányt találni, akivel el lehet értelmesen beszélgetni és kiegyensúlyozott boldog családi életre vágyik.

A fiatalok döntő többsége az "éljük ki magunkat" ameddig csak lehet elv szerint éli a mindennapjait.

Én már már fel is adtam a reményt arra, hogy egy hasonlóan gondolkodó lányt találjak mint a kérdező!

Nem tudom, hogy merre élnek! :)

25 F

2014. febr. 19. 18:24
 35/43 A kérdező kommentje:

14:15

Én nem mondom, hogy rosszul csinálod, ha 40 éves korodig nem akarsz elköteleződni, akkor tedd úgy ahogy jónak látod. Csak tudod mi nők máshogy működünk. Nekünk ketyeg a biológiai óránk, sajnos 40 évesen már nem is biztos hogy fogamzóképesek leszünk. Nem hinném, hogy elítélendő, hogy huszonéves koromban normális családot akarok, én mindig ilyen beállítottságú voltam és ezzel nem hinném hogy rosszabb lennék mint más. És nem akarom magamat sajnáltatni, bár tény, hogy néha kicsit elkeseredek és ilyenkor tényleg megfordul a fejemben hogy lehet, hogy akkor én vagyok a hülye. De engem így neveltek, nem tudok megváltozni és aki szeret az fogadjon el így. :)

2014. febr. 19. 21:30
 36/43 A kérdező kommentje:
utolsó két válaszolónak: örülök, hogy vannak azért ilyen férfiak is :)
2014. febr. 19. 21:31
 37/43 anonim ***** válasza:
Én örülnék ha lenne mellé értelmes nő is...
2014. febr. 19. 23:15
 38/43 anonim ***** válasza:
25%
csak akkor ha török lány.
2014. febr. 20. 01:11
 39/43 anonim ***** válasza:
S miből akarod eltartani/nevelni a gyereket?
2014. febr. 20. 09:23
 40/43 A kérdező kommentje:

utolsónak:

Természetesen nem a nagy semmire szülném, jó munkám van meg remélhetőleg azért majd a gyerek apja is besegít. De egyelőre felesleges ezen gondolkodni, mert ezzel a mostani hozzáállással nemigazán lesz a közeljövőben család...

2014. febr. 20. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!