Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért mondják, hogy ciki a...

Miért mondják, hogy ciki a szüzesség?

Figyelt kérdés

Olyanok,akik már nem szüzek.Ma olvastam néhány 'ciki,ha szűz vok' jellegű kérdést,és a válasz az volt rá,hogy igen,20 felett már nagyon ciki.

Mért tartják a nem szüzek cikinek a szüzességet?

18/l

2009. dec. 9. 21:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
sztem azért nem baj ha korán kezdik a mai fiatalok mert mi(igen én is ide tartotzok18/F) már nem fogunk 80 100 éveket élni ebben a tönkrement világban ott tartunk h sokunknak jó esélye van rá h 40-50 évesen valamilyen halálos betegsége legyen...addig élvezzük az életet amíg tudjuk mert a világ pusztulását nem tudjuk megállítani úgysem. lehet lepontozni:/
2009. dec. 12. 18:50
 12/15 anonim válasza:
93%

De, nem vágom, miért ciki az, hogy 16-7-8 évesen szűz valaki? Mivel tudják "égetni"? Júúúj, neked nem rongyos a p*nád és nem vagy halálrab@szva! De gááz, ásd el magad...

Most, ez olyan, hogy Én nem cigizek... 16 éves vagyok. osztályomból kb 95% cigizik, megkérdezem: Miért? Kitalálnak valami sz@r szöveget, hogy stressz, meg ilyenek. Igen, 16 évesesn k*rva nagy stresszek érik az embert-.- De beszélhetek, a legtöbb látogató kb velem egy idős, így lepontozás majd biztos jön...

Köszöntem!

16/F

2009. dec. 12. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:
ha zavar hogy szüz vagy, márpedig zavar ha itt vagy akkor keres egy tapasztalt pasit aki bevezet nem fájna és élveznéd is, ha gondolod irj nekem és megbeszéljük...
2009. dec. 14. 00:58
 14/15 A kérdező kommentje:

Ha megkérdezem azt,hogy vki szerint egy adott dolog miért ciki,akkor én is cikinek tartom azt?...Na mindegy,nem fogok vitatkozni senkiel.

köszi a válaszokat

(:

2009. dec. 14. 15:48
 15/15 A kérdező kommentje:
*senkivel
2009. dec. 14. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!