Miért mondják, hogy ciki a szüzesség?
Olyanok,akik már nem szüzek.Ma olvastam néhány 'ciki,ha szűz vok' jellegű kérdést,és a válasz az volt rá,hogy igen,20 felett már nagyon ciki.
Mért tartják a nem szüzek cikinek a szüzességet?
18/l
Mert azt gondolják hogy ők már átéltek olyanokat, amiket más még nem. Nagyon vagány, főleg ha 12 évesen mondják ezt :D
Szerintem nem ciki, mindenki akkor veszti el mikor jónak tartja. Kééész :D
köszi
(:
ez nagyon gyerekes h ezt mondjak, gyereknek meg meg nem kene szexelnie...HIDD EL, JO H SZUZ VAGY....:-)
en is 18 evesen vesztettem el es nem bantam meg h eddig vartam......nem ereztem magam erettnek a dologra es kesz.....akkor fekudj le eloszor egy pasival, amikor te is tenyleg ugy erzed h akarod....ez a vilag, pfffffffff....iszonyat gaz......
22L
Kedves kérdező!
Ne érdekeljen ki mit mond, vagy lecikiz. Én 21 éves vok, nem rég vesztettem el a szüzességemet és nem bántam meg, h vártam. Sokan piszkáltak engem is, de eleresztettem a fülem mellett a sok ostobaságot. Még maga a barátom is megdöbbent rajta picit, főleg, h egy évvel fiatalabb nálam, de nem zavarta, sőt van egy oylan érzésem, h még élvezte is, hogy elveheti a szüzességemet. Úgyhogy ne foglalkozz senkivel. Akkor és azzal feküdj le, akivel te gondolod. Nem kell rohanni, meggondolatlanságot csinálni, mert egész életedre kihathat(ez a mondat szakmai ártalom volt)
Az elbaszott torz világnézet miatt. :D
Ennek egyik kiváltó oka a média. :(nem vagyok a média ellensége, de van rossz oldala)
Mert a mai felgyorsult világban már 14 évesen sokan elvesztik a szüzességüket, ezt tartják sokan normálisnak, és mumusként néznek arra, aki nem kapkod ennyire.
És igen, ebben közrejátszik a média. Ribancoknak áll a világ. XD
De semmiképp ne érezd cikinek, és ne törődj azokkal, akik beszólogatnak. Én inkább tartom gáznak, hogy valaki már 13-14 évesen kufircol, mint hogy valaki még 20 évesen sem.
És egyetértek abban, hogy mindenkinek magában kell alapvetően éreznie, hogy mikor áll készen a dologra.
Én 18 évesen veszítettem el, és teljesen jó, hogy nem tettem meg hamarabb. Volt nyugodt gyerekkorom, hülye pasik nélkül. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!