Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondolnak a fiúk a szűz...

Mit gondolnak a fiúk a szűz lányokról?

Figyelt kérdés
Hallottam már olyat, hogy vannak fiúk, akik örülnek ennek, de van aki nem járna egy szűz lánnyal.. Érdekelne a fiúk véleménye.. Ti mit gondoltok a szűz lányokról? Ha tudnátok a lány aki tetszik, szűz, még mindig ugyanúgy tetszene? :)

2014. febr. 6. 19:19
1 2
 11/13 anonim válasza:
Imádom a szűz lányokat és ha valaki tetszene és megtudnám, hogy szűz, akkor már tökéletes lenne
2014. febr. 6. 21:12
 12/13 anonim ***** válasza:

ha szűz vagy és önbizalomhiányos...

talán addig jó. ha ezt azzal kompenzálod hogy azt hazudod hogy volt már 10 pasi, nem feltétlenül előnyös. egyesek bántanak azért ha felvállalod magad, míg mások értékelik.

jól hallottad, egyeseknek rossz, másoknak jó, de szerintem a legtöbb fiút nem igazán érdekli a dolog. szerintem sokkal több fiú van aki értékeli ezt, mint akinek baj, és ennél is több lehet akit nem érdekel. %ot nem mondok inkább.

viszont számít a kor, hogy miért enm szűz, és mellette miket csinált, mire vágyik, stb.

tehát ha elmész x janival meg y tibivel randizni és bevallod, könnyen meglehet, hogy más eredménnyel végződik a randi. magyarul semmi sem biztos, ezt el kell fogadnod. ha értelmes nő akarsz lenni, tanuld meg hogy a fiúknál NINCSENEK JELEK, és NINCSENEK SZABÁLYOK. minden fiú más, és minél jóképűbb és magabiztosabb, annál valószínűbb, hogy nem fog sokáig tartani a kapcoslat.

tehát ha randira mész, inkább mondd el a fiúnak, egyikőtöknek sem jó a hazudozás.

"És tévedés ne essék, nem rólam van szó, csak eszembe jutoot ez a kérdés :D"

ezesetben tárgytalan a személyes része. az arányokat nézd.

viszont amit itt olvasol nem feltétlenül fedi a vlaóságot, illetve nem ugyanaz az arány mint a neminternetezők körében.

2014. febr. 7. 12:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Én szeretem őme :) 15/L ( szűz )
2014. ápr. 5. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!