Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fél éve vagyok együtt a 16...

Fél éve vagyok együtt a 16 éves barátommal, kívánjuk egymást (petting volt), szerintetek lefeküdhetek vele vagy még várjunk? 14/l (Ne szidjatok kérlek, csak szerelmes tini vagyok. )

Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 20:56
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:

Nem tudom mennyire késtem el a válasszal, de inkább rám figyelj mert .. Fiatal vagyok és megértelek.

Nekem is volt 14 évesen 16 éves barátom. Bár mondjuk én még 14 sem voltam.

Nem volt évekig tartó kapcsolat , minimális pettinggel.(semmi orális, és az ő részéről kézzel sem) És megbántam. Szerettem őt, de vége lett, és megbántam. A második barátommal egy évig voltunk együtt, és a maximum is a nyelves csók volt. Nyomot hagyott rajtam a múlt, és nem tudtam továbblépni.

Aztán egy sráccal alakulóban volt valami, mikor 15 jócskán elmúltam ismerkedni kezdtem egy fiúval. Most vele elég komoly a kapcsolatom, mégis azon gondolkozok hogy mi lesz, mert 17.évemet minimum be akarom tölteni,( és az még fél év ) míg lefekszünk.

Nem vagyok túl.. Kifejező vagy hogy mondjam, ezért hoztam fel a példát, nem tudom le tudod-e szűrni belőle mire gondoltam.:)

Tehát a válaszom amiz hallani szeretnél: Tedd meg ha szereted.

Viszont az egyéni, saját hibából tanulva amit nem valószínű hogy megfogadsz: Bármennyire is vágysz rá. Ezek csak vágyak. Ha szeretitek egymást kibírja az idő, és annál jobban fog esni. Viszont ha most megteszed akkor az megpecsételheti a jövődet..

2014. febr. 23. 18:10
 42/43 anonim ***** válasza:
0%
Azt mondom ne halgass a lebeszélő válaszolókra, fiatal korban kell megtenni minden jót, amit csak lehet...Baj nem lehet belőlle, más probléma meg miért foglalkoztatna?
2014. márc. 26. 17:50
 43/43 anonim ***** válasza:
fiatal? ő még gyerek 17 évesen sőt 20 évesen is fiatal,de most még csak egy kislány
2014. márc. 26. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!