Fél éve vagyok együtt a 16 éves barátommal, kívánjuk
egymást (petting volt), szerintetek lefeküdhetek vele vagy
még várjunk? 14/l (Ne szidjatok kérlek, csak szerelmes
tini vagyok. )
2014. febr. 6. 12:05
A társadalom szerint nem elfogadott, viszont ez nem a mai tinik divatja. Ismerek olyan magyar nőket, akik 12-13 évesen vesztették el a szüzességüket és most 30-40 évesek, csak ők együtt is maradtak a párjukkal. A mai világ párkapcsolati hibája az, hogy ha adódik egy probléma nem megoldani próbálják, hanem véget vetnek a kapcsolatnak. Persze nem találja meg mindenki elsőre az igazit. Azért nem ajánlom amúgy, hogy megtedd, mert ilyen korban még nem úgy viselkedsz egy kapcsolatban, hogy az tartós legyen, vagy ez nagyon ritka. Egy év alaty is nagyon sokat változik az ember párkapcsolat terén. Én 13 évesen vesztettem el, így tapasztalatból írok. Nagyon gyerekesen viselkedtem egy évvel ezelőtt és most is. Várj vele még fél évet szerintem.
14/L
2014. febr. 6. 14:12
33/43 A kérdező kommentje:
Neked is sok eszed lehetett. Amúgy én mindjárt 15vagyok (1hónap) 13évesen eszembe nem jutott volna..
kérdező kb annyi esze van,mint neked,hogy 14 évesen már megdugatnád magad
2014. febr. 6. 16:24
35/43 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nekem több van.. ott volt az is..
Milyen a petting vele? Ismered a testét, ő is a tiedet? Türelmes, figyelmes veled?
Kielégülsz vele? És ő?
Ha igen, akkor minek továbblépni ilyen fiatalon?
Ha nem, akkor van még tanulnivaló a továbblépés előtt.
2014. febr. 6. 16:49
Másnak meg majdnem 15 évesen sem jutna eszébe. Viszont köztünk van egy hatalmas külömbség. Én senkit sem kérdeztem meg arról, hogy várjunk-e, biztos voltam magamban, nem is bántam meg, csak utólag rájöttem, hogy elég veszélyes lépés volt. Ezt meg nem tudom hogy vagy képes észhez és értelemhez kötni, nem egy cigánylány vagyok, aki ezzel akarja magát népszerűvé tenni, hanem egy szabad gondolkodású ember :) 14 évesen meg nagyon gáz azt mondani, hogy 13 évesen eszedbe sem jutott volna, vagy ha mégis így lenne, akkor meg egy év alatt nagyon nem vagy kész erre. Mielőtt szexeltem volna már 4-5 éve aktívan foglalkoztam, elmélkedtem a szexről és kívántam, ha neked ez 13 évesen nem volt meg (amit abból következtettem ki, hogy nem tetted volna meg, ergo ha képzelődtél is bűntudatot érezhettél) akkor ne szexelj. Nem álszenteskedni jöttem ide, de ha így állsz hozzá a dolgokhoz meg fogod szívni. Persze a döntés a te jogod. Az meg a másik, hogy a szülők ehhez nem vágnak jó arcot. Eltitkolhatod, de előbb utóbb úgy is megtudják, ha foglalkoznak veled, vagy tőled kérdezik meg huszonakárhány évesen, hogy mikor történt és jól beléjük gázolsz. Minél később mondja el az ember annál nagyobb sebet fog ejteni vele.
2014. febr. 6. 18:22
Kérdező, te mit oltogatsz másokat, amikor te is majdnem ugyanakkor tervezed elveszteni? Rohadt fiatal vagy te még ehhez, főleg szellemileg. Hülye kis 3.14csa
2014. febr. 11. 14:41
39/43 anonim válasza:
Miert kell mindenkinek ellene lenni?? Ha szeretik egymast es le akarnak fekudni egymassal, akkor tegyék! Mindenki azt csinalja meg az ágyban, amit jonak tart.kész.
Kedves kérdezo, a helyedben en is megtennem.Hajra;)
2014. febr. 22. 09:01
na már megint egy okos tini osztogat a kérdezőnek tanácsot,utolsó talán azért mert még csak egy 14 éves gyerek!
2014. febr. 22. 09:05
Kapcsolódó kérdések: