Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fél éve vagyok együtt a 16...

Fél éve vagyok együtt a 16 éves barátommal, kívánjuk egymást (petting volt), szerintetek lefeküdhetek vele vagy még várjunk? 14/l (Ne szidjatok kérlek, csak szerelmes tini vagyok. )

Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 20:56
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, csak tudjuk, hogy KICSI vagy, és nem kérdeznéd, ha annyira biztos lennél a dolgodban! Tudod, az érett felnőttek nem kérnek véleményt anonim oldalakon, hogy ugyan már mami lefeküdjek-e a barátommal...
2014. febr. 5. 21:25
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nincs igazad! Az utóbbi 10 évben lett ilyen a helyzet, köszönhetően a sok szennyműsornak, az internetnek. Ezek nagyon nagy befolyásoló tényezők. Mi még örültünk ha apa playboyát el tudtuk csórni, ma meg már elég egy kattintás és élőben láthatsz egy dugást. A média is egyfolytában az nyomja le a torkunkon, hogy az a nőies és az számít értéknek, ha minnél több emberrel kúrsz, minnél jobb vagy az ágyban, a szexualitás a mércéje mindennek. :)
2014. febr. 5. 21:27
 13/43 A kérdező kommentje:
Akkor átfogalmazom a a dolgot, de ha elsőre így írom ócska r1bancnak lennék elkönyvelve. Szóval : Van egy 16 éves barátom aki már nem szűz, én 14 vagyok még szűz... Le fogok vele feküdni. Szerintetek ez a mai társadalomban mennyire elfogadott?
2014. febr. 5. 21:30
 14/43 anonim válasza:
100%
Szerintem ez már késő ilyen idősen nem tudjátok már elveszteni.Ébredjetek már fel még csak gyerekek vagytok hova szexeltek mèg.
2014. febr. 5. 21:31
 15/43 A kérdező kommentje:
Erre utaltam az előbb.
2014. febr. 5. 21:33
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki lebeszél, de véletlenül sem fordul meg a fejedben, hogy nem véletlenül? Nem tudod elképzelni, hogy mi felnőttként tudunk valamit?

A tinik között elfogadott, az idősebbek meg szomorkodnak, mert tudják, hogy rengeteg károd származhat belőle.

IGEN, PERSZE, nem biztos, hogy károd származik belőle. Majd meglátod 10 év múlva....

2014. febr. 5. 21:35
 17/43 anonim válasza:
Nagyon nem vagy othon e témában .Szereted?ő IS ?Vacs csak kíván és ha már nem kíván mehetstzs ,és jöhet neki a következö.Nagyon sok hibát elkövettem én is fiatalon ,az bizti,hogy senkivelsem feküdnékle házasságon kívúl.Nagyon sokat csalódtam .Te vigyázz magadra !!! ne engeddj a csábításnak mert csak kihasználnak .A legtöbb fiúcsak aétr mondja ,hogy szeret ,és mindent megtenne érted ,hogy kapjon egy kis puncit .többet érsz hidd el !!! Ne dőljbe csak úgy !!!
2014. febr. 5. 21:36
 18/43 anonim ***** válasza:
Nyugi már, én nem könyveltelek el ócska r1bancnak :) Csak nekem nagyon fura, hogy már ilyen korán ilyeneket tesztek, de nem attól lesz ribi valaki ha korán kezdi. Kérdésedre válaszolva: Nem, a társadalom nem fogadja el. De ki nem sz..rja le, nem kell másokra hallgatni, tegyétek, amit jónak láttok, ha szeretitek egymást, a ti dolgotok :) Csak védekezzetek rendesen!
2014. febr. 5. 21:37
 19/43 A kérdező kommentje:
Több mint félévig minek járna velem?! Már legalább 8-9lány ezüst tálcán kínálta magát neki mióta együtt vagyunk és mindnek nemet mondott. Szeret engem tudom és én őt mindennél jobban ebben biztos vagyok!
2014. febr. 5. 21:40
 20/43 anonim ***** válasza:
Még várjatok, de felesleges volt megkérdezni, úgy se hallgatsz itt senkire. Ja és a másik kérdésedre válaszolva, ez egyáltalán nem elfogadott társadalmilag, csak sok mindenki gyerek fejjel nagynak hiszi magát.. Már várom a kérdést ,hogy :"Lehetek-e terhes?......14/L"
2014. febr. 5. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!