Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fél éve vagyok együtt a 16...

Fél éve vagyok együtt a 16 éves barátommal, kívánjuk egymást (petting volt), szerintetek lefeküdhetek vele vagy még várjunk? 14/l (Ne szidjatok kérlek, csak szerelmes tini vagyok. )

Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 20:56
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Bejárok bioszra és felvagyok világosítva rendesen, tudunk védekezni.
2014. febr. 5. 21:43
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted fél év akkora cucc? Persze hogy járna veled, hogy aztán megkapjon.

DE nem ez a lényeg, hogy kihasznál. Meglehet, hogy nem használ ki. Sőt, elhiszem. Szerintem bőven ráértek sokkal jobban megismerni egymást.

Pettingben mindketten tudjátok már, mi a legjobb a másiknak? Hogy vagy az orgazmussal? Tudjátok, hogy húzza fel a gumit, úgy, hogy ki se szakadjon? Ha nődokihoz kell menni holnap, elmész? Ha nemi betegség gyanúja lesz, tudod rendesen kezelni? Nem halogatod?

2014. febr. 5. 21:46
 23/43 anonim ***** válasza:
Bejársz bioszra.besz*rok...és mit tanultál biosz órán? Hogy a szex a gyerekek tevékenysége ,ajánlott 13-4 éves kortól?
2014. febr. 5. 21:53
 24/43 A kérdező kommentje:
Ezekkel mind tisztában vagyunk. És nem nem ezt tanuljuk, de tanulunk a védekezésről, megtermékenyülésről, abortuszról, nemi betegségekről. És most nektek tök jó, hogy van kit csesztetni (nem hinném, hogy egy idegent ennyire védenétek ma már nincsenek ilyen emberek, hazudni nem kell) de nézzétek itt egy hülye tini biztos nem tud semmit b*sztassuk kicsit?! Nem? De. Ennyi ez az egész. Inkább hagyjuk is.
2014. febr. 5. 22:00
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel, hogy tanultál? Ettől még csak 14 éved volt nézni a világot. Ebből kb. 1-2 ami már a kamaszkorba hajlik.

Voltunk 14 évesek, tudjuk milyen, és ha már saját magunkat nem tudtuk figyelmeztetni, próbáljuk a többit. Komolyan ez olyan hihetetlen? A nemzedékek nem hallgatnak egymásra. "Ha ő megtehette, én is megteszem"... Hát remélem nem fogsz sírni 2-5 év múlva, elcseszett szexualitással (feltéve! hogy felismered, hogy elcseszett!), 1-2/sok figyelmetlen partner miatt, mert kamaszok voltak, nagyon kanosak, de intimitás sehol sem volt, mert nem értek meg hozzá. De ezt most még nem érzékeled.

Ez a bajunk. Ha te lennél maga a kiteljesedett érettség nem kérdeznéd, hogy: szerintetek lefeküdhetek vele vagy még várjunk?

Szerintem még várj. Miért gond ez? Nem vár meg?

2014. febr. 5. 22:26
 26/43 anonim ***** válasza:
47%
Lefeküdhetsz vele, én megengedem.
2014. febr. 5. 22:26
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
a 25-ösnek teljesen igaza van! Nem állt szándékomban egy idegent védeni, de hazudni sem neki. Ha hiszed,ha nem. És képzeld, én is tini vagyok...igaz,nagyon felülről súrolom a kort,de még az...Nem kell feltétlen érett felnőtt embernek lenni ahhoz, hogy tudd,mi a normális meg a külső helyzetet helyesen lásd...Egyszer talán meglátod, hogy a kőkemény igazság mellettünk áll....
2014. febr. 5. 23:07
 28/43 anonim ***** válasza:
76%
2 évet várjatok, addig meg pettingeljetek nyugodtan! :)
2014. febr. 6. 01:01
 29/43 anonim ***** válasza:
Igen lehet szexeltek de nem taknyos 14 évesen,ilyen béna érvekből is látszik,mennyire éretlen gyerek vagy még,anyád hol van,hogy hagyja,hogy pettingelj,meg szexelj??Beteg a mai tinitársadalom de komolyan..14-15 éves csitrik szexelni akarnak mikor még magukat sem ismerik igazán
2014. febr. 6. 09:15
 30/43 anonim ***** válasza:

Nem bántani akarlak, de ha ez számodra kérdés, hogy lefeküdj-e vele, akkor inkább ne tedd, mert nem vagy érett rá, és nem is érzed magad érettnek. Én 14 éves koromban max a nyalókát szopogattam, de a fiúk farkát.

De majd mindjárt jön Dowd bácsi, és felvilágosít :)

2014. febr. 6. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!