Fél éve vagyok együtt a 16 éves barátommal, kívánjuk egymást (petting volt), szerintetek lefeküdhetek vele vagy még várjunk? 14/l (Ne szidjatok kérlek, csak szerelmes tini vagyok. )
Szerinted fél év akkora cucc? Persze hogy járna veled, hogy aztán megkapjon.
DE nem ez a lényeg, hogy kihasznál. Meglehet, hogy nem használ ki. Sőt, elhiszem. Szerintem bőven ráértek sokkal jobban megismerni egymást.
Pettingben mindketten tudjátok már, mi a legjobb a másiknak? Hogy vagy az orgazmussal? Tudjátok, hogy húzza fel a gumit, úgy, hogy ki se szakadjon? Ha nődokihoz kell menni holnap, elmész? Ha nemi betegség gyanúja lesz, tudod rendesen kezelni? Nem halogatod?
Kit érdekel, hogy tanultál? Ettől még csak 14 éved volt nézni a világot. Ebből kb. 1-2 ami már a kamaszkorba hajlik.
Voltunk 14 évesek, tudjuk milyen, és ha már saját magunkat nem tudtuk figyelmeztetni, próbáljuk a többit. Komolyan ez olyan hihetetlen? A nemzedékek nem hallgatnak egymásra. "Ha ő megtehette, én is megteszem"... Hát remélem nem fogsz sírni 2-5 év múlva, elcseszett szexualitással (feltéve! hogy felismered, hogy elcseszett!), 1-2/sok figyelmetlen partner miatt, mert kamaszok voltak, nagyon kanosak, de intimitás sehol sem volt, mert nem értek meg hozzá. De ezt most még nem érzékeled.
Ez a bajunk. Ha te lennél maga a kiteljesedett érettség nem kérdeznéd, hogy: szerintetek lefeküdhetek vele vagy még várjunk?
Szerintem még várj. Miért gond ez? Nem vár meg?
Nem bántani akarlak, de ha ez számodra kérdés, hogy lefeküdj-e vele, akkor inkább ne tedd, mert nem vagy érett rá, és nem is érzed magad érettnek. Én 14 éves koromban max a nyalókát szopogattam, de a fiúk farkát.
De majd mindjárt jön Dowd bácsi, és felvilágosít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!