Szerintetek ciki az, hogy én 26 éves fiú létemre még szűz vagyok, nem volt semmilyen kapcsolatom, és nem is csókolóztam senkivel?
Figyelt kérdés
szóval minden téren teljesen érintetlen vagyok.
Bár büszke vagyok arra, hogy még szűz vagyok és nem adom magamat oda akárkinek. De ez szerintetek általában véve ciki?
2014. jan. 31. 23:24
31/38 A kérdező kommentje:
honnan veszed, hogy még otthon lakom a szülői házban?
2014. febr. 20. 20:59
32/38 anonim válasza:
Jézusom :D szerintem ez azért gáz!
33/38 anonim válasza:
Azt egy szóval nem írtam hogy otthon laksz meg egyébként honnan is tudnám?...Igaz is kicsit jobban belebonyolódtam a dolgokba mint kellene csak próbálok segíteni...találgatok hogy mégis miért nem megy ennyire az ismerkedés.Ha már külön életed van szerintem sokkal könnyebb minden csak persze kell a nyitottság is.De mégis mit gondoljak?Azzal hogy flegmán visszakérdezel nem fogunk egyről a kettőre jutni.Legközelebb nem írok le egy regényt mindenki segítsen saját magán. :D Bocsi...
34/38 anonim válasza:
Ja már látom a hozzászólást szóval ez nem nekem szólt.Megnyugodtam :D Lényeg a lényegbe sosem késő ismerkedni kezdj el minél előbb.20onévesen még senki nem öreg.
35/38 A kérdező kommentje:
33-.asnak
nem haragszom, mindenki válasza ugyanúgy érdekel, örülök, hogy írtál, csak nem értettem, hogy miért írtad azt, amit írtál, de már értem, legalábbis azt hiszem
köszönöm
2014. febr. 20. 22:57
36/38 A kérdező kommentje:
az előző kommenetemet lehet hogy rossz embernek írtam, bocsánatot kérek érte
2014. febr. 20. 23:01
37/38 anonim válasza:
Na azota volt valami? Csok? Szex? Mondd hogy volt. Aggodok erted
38/38 anonim válasza:
26 éves vagyok és még szűz még csak nem is csokoloztam ,úgy hogy nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!