Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ciki az, hogy én...

Szerintetek ciki az, hogy én 26 éves fiú létemre még szűz vagyok, nem volt semmilyen kapcsolatom, és nem is csókolóztam senkivel?

Figyelt kérdés

szóval minden téren teljesen érintetlen vagyok.

Bár büszke vagyok arra, hogy még szűz vagyok és nem adom magamat oda akárkinek. De ez szerintetek általában véve ciki?

2014. jan. 31. 23:24
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
43%

26 évesen még csók sem? 26 évesen büszke vagy arra, hogy szűz vagy? Én elhiszem, hogy mindenkinek magán ügye, meg, hogy ha rohadt beszari is vagy, de könyörgöm.. 26 évesen nem volt annyi vér a farkadban, hogy legalább smárolj? Ennyire ne legyél válogatós, meg "várok az igazira" meg "nem adom akárkinek oda magam", mert még 40 évesen is szűz leszel.. Ciki, igen, ciki és ne jöjjön nekem senki azzal, hogy ez aranyat ér a mai világban.. Azt amikor majd oda jutsz, hogy nővel leszel, 2 perc alatt elsülsz, vagy annyira izgulsz, hogy fel sem fog állni.. Szerintem majd díjazni fogja, hogy nem tudod kielégíteni? Max akkor ha össze szedsz egy 25 éves szűz nőt.. Olyat találj a mai világban.. Szedd már össze magad ember, légy férfi, másnak ilyenkor már van gyereke, nem hogy még csók sem volt.. Azt lehet anyázni meg kioktatni.

20/F

2014. febr. 1. 13:41
 12/38 LeftBehind ***** válasza:
76%

"26 évesen nem volt annyi vér a farkadban, hogy legalább smárolj?" - csak én nem látom a kettő között az összefüggést?

"Ennyire ne legyél válogatós, meg "várok az igazira" meg "nem adom akárkinek oda magam", mert még 40 évesen is szűz leszel" - mert az nyilván nem történhet meg hogy egyszerűen csak nem kell senkinek

"Max akkor ha össze szedsz egy 25 éves szűz nőt.. Olyat találj a mai világban" - túlságosan igaz

2014. febr. 1. 18:20
 13/38 anonim ***** válasza:
76%

""26 évesen nem volt annyi vér a farkadban, hogy legalább smárolj?" - csak én nem látom a kettő között az összefüggést?" Nem volt annyira bátor, hogy legalább a csókig eljusson? Metafora (vagy micsoda.. )

""Ennyire ne legyél válogatós, meg "várok az igazira" meg "nem adom akárkinek oda magam", mert még 40 évesen is szűz leszel" - mert az nyilván nem történhet meg hogy egyszerűen csak nem kell senkinek" Kérdésben ez van: és nem adom magamat oda akárkinek. Ebből nem azt szűröm le, hogy nem kell senkinek, hanem h rohadt válogatós..

2014. febr. 1. 18:30
 14/38 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem meg ne menjünk rá túlságosan erre a vonalra hogy nagyon válogatós meg nem adja magát akárkinek...ezzel inkább saját magát védi a kérdező úgy érzem.Valamilyen konfliktus lehet itt saját magával a környezetével de nem amiatt mert sose vágyott senkire vagy ő rá nem vágytak...azt azért nehéz elhinnem hogy valaki sosem próbálkozik és nem jut el egy csókig sem.Ennek komoly okai lehetnek senki sem születik egy burokban nevelkedett kakukk tojásnak.Emberek vagyunk...szerintem te is tudod mik lehetnek a problémáid itt a lényeges kérdés nem a cikiségen van...
2014. febr. 1. 19:04
 15/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha még valaki írni szeretnem, nyugodtan, el fogom olvasni. :)

2014. febr. 2. 20:25
 16/38 anonim ***** válasza:
61%
Ha 26 évesen szűz vagy, és egyáltalán nem zavar, boldog, teljes vagy és van tartásod, akkor nem ciki, de kötve hiszem, hogy ez lenne a helyzet. Az hogy büszke vagy rá? Maximum akkor lehetnél rá büszke, ha 100 évvel ezelőtt élnénk és nő lennél, nem vagy büszke rá és ezt te is jól tudod, azonban amíg azzal próbálod nyugtatgatni magad, hogy te akartad, hogy így legyen és büszke is vagy rá, addig csak rosszabb lesz, csak úgy tudsz fényt vinni az életedbe, ha kilépsz az árnyékból, abból az árnyékból amit felállítottál azzal a kijelentéssel, hogy büszke vagy erre. Egyáltalán nem vagy büszke rá, és nincs is okod rá, hogy büszke legyél, miután magaddal őszinte leszel, nekikezdhetsz a szüzesség témád orvoslásának, amúgy az első csók is tud önbizalmat adni, szóval azt se hanyagold, és ha tovább csinálod az önámítást egy idő után magadat kezded el rombolni lelkileg, ami végül fizikailag is megnyivánul, olvass utána a pszichoszomatikus betegségeknek, és dönts az életedről, mert gyorsan eltelik. Szép napot! :)
2014. febr. 3. 17:34
 17/38 anonim ***** válasza:
30%

# 16

+1

Végre valaki, aki egyetért velem. Csak én durván fogalmaztam, nem is kicsit.

2014. febr. 3. 17:40
 18/38 A kérdező kommentje:

kedves 16-os és 17-es!

Nem értek egyet veletek!

A szexuális kapcsolat és aktus is okozhat lelki problémákat, főleg ha csak egyszeri alkalomról van szó.

Miért kellene büszkének lennem arra, hogy vég nélkül szexelek, lefekszem minden pasival, akiknek talán még a nevét sem fogom tudni egy idő után????

Az biztosan zavarna, ha olyannal szexelnék, akit nem is szeretek. Csak azért szexelni, hogy levezessem a szexuális túlfűtöttségemet!?

Nem!

Én például nem tudnék lefeküdni olyan pasival, akinek azelőtt több szeretője volt. Ez olyan lenne, mintha az összes többi szeretőjével is lefeküdnék. Pfuj!

Köszönöm a válaszokat, lehet még írni! :)

2014. febr. 3. 22:37
 19/38 anonim ***** válasza:
Szóval akkor homoszexuális vagy?Csak mert ezt eddig nem írtad.Ez egész más megvilágításba helyezi a dolgokat.Bocsi ha valamit félreértettem csak írod fiú létedre és most említed férfival való kapcsolatok...
2014. febr. 3. 22:58
 20/38 anonim ***** válasza:
Mert ha így van akkor érthető h mennyire nehéz a pár találás de örökké várakozni sem lehet...lehetőségek mindig vannak szerintem.És nem csak alkalmi kapcsolatokra.Az is lehet valakiről eleinte azt gondolod nem ideális de később kiderül hogy mégis az.Az úton mindenképpen el kell indulni kellenek a valós tapasztalatok amikhez olykor a pofonok is hozzátartoznak.Igazából úgy fogod tudni kire mire is vágysz igazán...
2014. febr. 3. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!