Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért tartjátok nem normálisna...

Miért tartjátok nem normálisnak az olyan fiúkat, akik 17-18-19 évesek és 13 évesekkel járnak és le is fekszenek velük?

Figyelt kérdés
Mi is ilyenek vagyunk a barátommal, ő mégsem csúnya vagy beteg vagy népszerűtlen, nem a gyerektestek vonzzák (engem is simán betippelnek 17-nek). Miért gondoljátok sokan, hogy az ilyenek nem normális emberek?
2014. jan. 30. 16:39
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Hiába nézel ki 17-nek (ami meglehetősen furcsa, mert 13 éves gyerekről beszélük), attól még nem leszel lelkileg és szellemileg is érett. Kiváncsi vagyok a szüleidre, hogyhogy ezt engedik neked. Az a hormonbomba meg pont jót tett a fejlődő szervezetednek. Nem, nem most fogod megérezni a hatását, évek múlva.

Nézd, az a baj, hogy egy csomó fejlődési szakaszt átugrottál, amit minden gyereknek meg kéne tapasztalnia. 13 évesen még nem kéne szexelni, nem vagy rá érett és pont. Ebben a korban még pirulva kéne arra gondolnod, hogy esetleg egy srác megfoja a kezed. Gondolom, ez már nem hoz zavarba? És épp ez a baj...

Neked gondolom már teljesen természetes, hogy elöl-hátul-keresztül-kasul-szájba dugank és a többi. Mire 18 leszel, az égvilágon semmi új dolgot nem fogsz tapasztalni, semmi sem fogja már átlépni az ingerküszöbödet.

Ami nagy baj, mert az azt jelenti, hogy mire felnőtt leszel, te már túl vagy mindenen, semmire sem fogsz vágyakozni.

Én nem nézlek le, de sajnállak nagyon, mert baromi szeretetéhes lehetsz, ha már kislányként ilyeneket csinálsz. Próbáld emg máshol keresni ezt a szeretet, a szex csak álszeretet nyújt a gyerekeknek.

Azzal a fiúval pedig komoly gondok vannak, hogy gyerekeket hajkurász. Egy 19 éves fiú már szinte felnőtt, valószínüleg csak etet téged, és nem tud egy normális nőt sem összeszedni. Lehet hoyg talált egy 17-19 éves nyomorék csajt, aki 13 éves szinten van, azért járt vele, de az biztos, hogy egy érett férfi nem kezd kislányokkal.

Hiába nézel ki idősnek. (Erre nem is lennék büszke, hogy fogsz akkor 25-30 évesen kinézni?)

A nyomába sem érsz egy felnőtt nőnek még.

Ami nem is baj, mert még egy gyerek vagy.

De azon a szinten és kéne még lenned, próbálj meg a korodnak megfelelően viselkedni.

2014. jan. 30. 18:08
 32/39 A kérdező kommentje:
Engem még mindig izgalomba hoz hamegfogja a kezem, van hogy külön alábát vagy a kezeit kényeztetem, mert imádom, imádom a hosszú öleléseket és igazából ez teljesen jó nekem így. Amúgy nem 19 éves, csak olyanokról is olvastam itt. Igazából szerintem valaki addig teljesedjen ki, amíg nem okoz másnak kárt belőle.
2014. jan. 30. 18:23
 33/39 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, de én szánom az ilyen gyerekeket. Több szeretetre és odafigyelésre lenne szükséged a családod részéről.
2014. jan. 30. 18:33
 34/39 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a családot kellene hibáztatni. Anyukámmal nagyon jó kapcsolatot ápolok, gyerekként nagyon hasonlított rám, csak őt sehova nem engedte az anyja, apukámtól örököltem a jellememet, ő agresszív volt, elég durva kamasz volt, de sikeres ember lett, vele is jól kijövök, de az már kedvfüggő, ha jó kedvünk van randalírozunk valahol, autókázunk, lövünk, kondizunk, ha nincs, akkor idegeljük egymást, összeveszünk ilyenkor néha. Néha pont úgy érzem, hogy túl sokat foglalkoznak velem. Nekem a szex nem feltűnési viszketegség vagy szeretetéhség,hanem hozzátartozik a kapcsolatomhoz. Amikor megtudták nagyon nem örültek, nem mehettem sehova, én meg teljesen kivoltam, a barátom persze jöhetett ide, hiszen őt eléggé kedvelik, a jelleme szintén olyan, mint apukámé, csak picit realisztikusabban gondolkodik, én meg apám érzelmes változata vagyok. Kb egy hónapja belátták, hogy nem játék vagyok neki, azóta engedik, plusz látták, hogy nagyon rossz kedvem volt, amiket szerettem azok iránt minden érdeklődésem elveszett, csak sorozatokat néztem és aludtam. Nem is aszex miatt voltamígy letörve, hanem mert a közös programjainknak annyi volt.
2014. jan. 30. 18:49
 35/39 anonim válasza:

"Nem tudom, mivel fogják vívni a harmadik világháborút, de a negyediket kőbaltával!"

sajnos az ilyen szokások miatt csökken az értelem vagy is nem ez a legjobb szó rá mivel az általad említett esetek miatt (amibe bele tartozol) fejlődünk vissza egyenesen a középkorig(csapjuk hozzá a reneszánszt is ) vagy inkább még visszább is ,ott volt nagy divat ,hogy az alig kamaszodó lányokat adjuk hozzá 50 vagy annál idősebb emberekhez mert nekik van ranguk és majd az jót tesz a családnak tudom itt nincs szó ekkora kor különbségről de mindent el kell kezdeni valahol a mai társadalom veletek kezdi el .Nem tudom ki leszel-e égve őszintén szólva nem is akarom mert lehet ,hogy nálatok esetleg van valami érzelem ,de az ilyen szitukon felbátorodva valahogy sikerül majd divatba hozni ezt is

2014. jan. 30. 18:51
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen egy fiú már férfi, míg 13 évesen egy lány még kislány. Nincs megérve rendesen. Lehet, hogy viszket a punci, de az agya még a béka segge alatt van. Ennyit erről.
2014. jan. 30. 18:58
 37/39 anonim ***** válasza:
Majd ha lesz egy 13 éves lányod, akit egy 19+os fiú dugogat... na akkor megérted a miértjét!
2014. jan. 30. 19:33
 38/39 anonim ***** válasza:
30%

mert az emberek hülyék és midnenre ugatnak amire illik ugatni. titokban meg ők is nyáladzanak a tinilányokra meg irigykednek rájuk, vagy valóban begyepesedett gondolkodásúak, miszerint amegfelelő korkülöünbség az 3 hónap és 5 nap...

annyira midnegy hogy valaki 13 évesen vagy 23 évesen csinálja ugyanezt. úgyse működnek a kapcsolatok, ha annyira bölcsek és érettek lennének a felnőttek, nem a 30as korosztályban lenne a legtöbb abortusz és nem végződne 3ból 2 házsság válással 2 éven belül.

2014. jan. 31. 10:45
 39/39 anonim válasza:
Ilyenkor érzem azt 22 évesen, hogy már öreg vagyok. 13 évesen nekem annyi szexualitás volt az életemben, hogy a Barbie babáimat egymásra fektettem. Barátom nekem is volt, fogtuk egymás kezét, persze csak akkor, ha senki nem figyelt, néha kaptam tőle puszit is az arcomra. Örülök, hogy mindezeket megéltem. Téged nagyon sajnállak, mert ezek a dolgok kimaradnak az életedből. 16 évesen volt az első komoly barátom, aki egy évet várt arra, hogy lefeküdhessen vele, gyengébben kedvéért 17 voltam. Nem tudom már, hogy a "mai" fiatalok körében egyáltalán vannak-e még ilyen fiúk, akik képesek várni addig, míg a lány nem csak testileg, de szellemileg is felnő a szüzessége elvesztésére. Ahogy a szavaidból kiveszem, te még nem értél meg, max csak fizikailag. Remélem, hogy észbe kapsz, és rájössz, hogy ez nem a legjobb útvonal. Inkább tanuljál, azzal többet fogsz elérni az életben, mint a "13évesenmegdugatommagam" stratégiával.
2014. jan. 31. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!