Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért tartjátok nem normálisna...

Miért tartjátok nem normálisnak az olyan fiúkat, akik 17-18-19 évesek és 13 évesekkel járnak és le is fekszenek velük?

Figyelt kérdés
Mi is ilyenek vagyunk a barátommal, ő mégsem csúnya vagy beteg vagy népszerűtlen, nem a gyerektestek vonzzák (engem is simán betippelnek 17-nek). Miért gondoljátok sokan, hogy az ilyenek nem normális emberek?
2014. jan. 30. 16:39
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Összeilletek. Az se normális ha egy 18 éves kislányokra pályázik, ahogyan az sem, hogy egy 12-13 éves már farkat gyömöszöl magába.
2014. jan. 30. 16:55
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nagyon poénos vagy :D

Szedjük már össze miket írtál:

"Nem jöttem soha ide sírni, hiszen megfelelően védekezünk, persze ez sem 100%, volt már, hogy el kellett mennünk esemény utániért"

De igen, most mégis itt vagy. Csak tudnám azt, hogyha ennyire megvagy elégedve a kapcsolatoddal minek tetted fel ezt a kérdést, tán csak nem csak azért, mert érdekel mások véleménye?

Másrészt: Kit érdekel, hogy védekeztek-e vagy sem, ez mennyiben tartozik ránk? Van egy olyan érzésem, hogy kötekedni jöttél ide, hogy te megmutasd arc nélkül, hogy mennyire nagy csaj vagy :D

"Ráadásul voltak már barátnői a saját korosztályából, ha akarna simán össze is tudna szedni egyet."

Továbbra sem értem, hogy jön ez ide. Tudjuk, hogy vannak retardált kislányok, erről miért kell külön kiselőadást tartani?

"Nem gondoltatok még arra, hogy a lányok általában idősebb fiúkat, férfiakat keresnek egy kapcsolatra?"

De gondoltunk. Csak egy 13 éves lánynak tetszik-nem tetszik, a tanuláson kell járnia az eszének, nem pedig a kapcsolatokon. Az emberi korszakok ugyanis fel vannak osztva különböző szakaszokra, és ha biológiailag érett is vagy valamire, lelkileg semmiképpen.

"Én például magamnál legalább 2-3 évvel idősebbekkel szeretek összejönni, az exem is úgy járt velem, hogy 16 volt én meg 12, a tenyerén hordozott (csak bunkó voltam vele, így szakítottunk) előttem is vele egykorú barátnői voltak, most meg egy 16-17 éves csaj."

Valószínű azért járt veled, mert látta hogy egy tipikusan olyan lány vagy, aki az idősebbekre bukik, így úgy gondolta, nem akarta kihagyni a lehetőséget. Szép mese, hogy most 16-17 éves barátnői vannak, és ezáltal azt a látszatot kelteni, hogy te valamivel többet érsz mint ők, a dolog szépséghibája azonban az, hogy arra amit mondassz, semmilyen bizonyíték nem áll rendelkezésünkre, így nem kizárt, hogy az egészet te találtad ki a saját magad önfelmagasztalására és mentegetőzésére, holott a 16 éves kiscsávó lehet, hogy alapból a 12 éves kiscsajokra bukott.

2014. jan. 30. 17:01
 13/39 anonim ***** válasza:
12-es jolmondja
2014. jan. 30. 17:05
 14/39 A kérdező kommentje:
Meg nincs kislánytestem. Persze nincsenek óriás melleim, de éppen dudorodó mellkasom sincs. Viszont az alakom nőies, az arcom sem gyerekes, átlagosan 17-nek tippelnek (19 és 15 között mozog) és gyakran nem hiszik el mennyi vagyok. Ezt pedig nem vakolattal érem el. Mellesleg ha már melleknél járunk a legjobb barátnőmnek 13 évesen nagyobb volt a melle, mint anyámé (neki akkor D volt, most E), rá is rámozdultak 18-23 éves fiúk, felnőtt exekkel. Nem bánom, hogy nincs gyerekkorom. Én most élvezem az életemet, a lazaságot, az őrültséget. Akik ismernek minket nem vetnek meg. 1 év után inkább már jajjdecukiznak nekünk, hiszen kitartóak vagyunk. És persze egyáltalán nem biztos, hogy együtt leszünk nagyon sokáig, mégis jól érzem magam vele, szeretem és semmi pénzért nem kívánnám magamnak azt az érzelmi magányt, mint 2 évvel ezelőtt.
2014. jan. 30. 17:07
 15/39 anonim ***** válasza:
Nem baj, hamar kiégett ribi leszel te is...
2014. jan. 30. 17:09
 16/39 anonim ***** válasza:
Az, hogy külsöleg idösebbnek tünsz, nem jelenti azt, hogy agyilag, lelkileg is érett vagy. És mivel ö a kislányokra bukik, a fiú sem az.
2014. jan. 30. 17:13
 17/39 A kérdező kommentje:
Nemnagy arcoskodni jöttem, hanem nagyon idegesít, hogy megvetik, holott semmi beteg dolog nincs ebben, nem szokványos, azt bevallom, de nem beteg. És igen, lelkileg éretlen vagyok, mégis együtt tudnak ezzel élni az emberek, nem kell ugyanolyannak lennünk lelkileg, hogy szeressük egymást. Én azt pont hogy unom.
2014. jan. 30. 17:13
 18/39 anonim ***** válasza:
ha akik ismernek nem vetnek meg, akkor beszélgess velük erről...
2014. jan. 30. 17:14
 19/39 anonim ***** válasza:
Miért van az hogy a kérdező tűnik itt a legértelmesebbnek? :D
2014. jan. 30. 17:16
 20/39 anonim ***** válasza:

@Kérdező

Tudod, az a legnagyobb probléma, hogy nem vagy tisztességes a válaszolókkal szemben. Először is, gondolom már senki előtt sem titok, hogy te azt a kérdést, nem azért tetted fel, mert valóban arra voltál kíváncsi, amit a kérdésben megfogalmazhattál. Mielőtt pedig elkezdenél vádaskodni, közlöm veled, hogy ebben a kategóriában naponta feltesznek egy ezzel kapcsoaltos kérdést, 13-15 éves lányok, ahol a válaszolók rendszerint részletezik azt, hogy miért rossz dolog ennyi idősen szexuális életet élni, és a többi...Tehát ha valóban erre lettél volna kíváncsi, akkor átböngészted volna ezt a rovatát, és voálá! Máris választ kaphattál volna a kérdésedre.

Ezzel szemben azonban nekem inkább az jön le, hogy a célod az volt, hogy te elmondd mennyire menő csaj vagy, aki jól néz ki, és akivel az idősebb pasik is akarnak, járni, és te mennyire, de mennyire jólérzed magad. Amit azonban továbbra sem vagyok képes megérteni, hogy ehhez nekünk mi közünk? Ezt az oldalt alapjából azérz hozták létre, hogy az olyan embereknek segítsünk, akik valamivel kapcsolatban tanácstalanok, és nem áll rendelkezésükre semmilyen forrás a kérdés megválaszolásához.

Te asszonykodni jöttél ide, nem pedig kérdezni. Azt is tudjuk, hogy miért idejöttél. Mert arc nélkül, ahol nem ismer senki, bizonyára könnyebb felvágni.

Szánalom a köbön ;-)

2014. jan. 30. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!