Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti normálisnak tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti normálisnak tartjátok magatokat? Ha igen, ha nem mi alapján? :D

Figyelt kérdés
Szeretek itt olvasgatni/válaszolgatni mert annak ellenére, hogy nem egy minőségi oldal azért lehet "tanulni" elég sok mindent az emberekről reakciók,válaszok,kérdések stb. alapján. Sokszor látom válasznál, kérdésnél egyaránt, hogy "amúgy teljesen normális vagyok".. ezt ti mi alapján döntitek el?:D Amúgy persze én is normálisnak tartom magam és kiváncsi vagyok,hogy mennyiben különböznek a szempontjaim másoktól.. amolyan felmérés szerűség:) 19l
2012. dec. 30. 12:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én azért gondolom annak magam mert nem cseszegetek másokat, nem keménykedek, nem piálok állandóan, nem kell 800 csaj hanem csak 1. Nagy körvonalakban csak ennyi, persze vannak még dolgok amiket máshogy látok mint sokan de nagyon hosszú lenne részletesen leírni.
2012. dec. 30. 12:44
 2/17 anonim ***** válasza:

Megmondom neked az őszintét: napi 2-3 órát töltök el CSAK a Szerelem-Szex kategóriában a GYK-en, és jól szórakozom! :) A Facebook engem már nem is érdekel, unalmas és tele van sok butasággal (oszd meg és nyersz. mentsd meg a kutyákat ...stb.)

A "normális vagyok" kifejezés az egy érdekes dolog; nem tudja az ilető, hogy az -e vagy sem, csak van önbizalma, nem is kevés. Sok önmagát okosnak mondó lányt tartok olyan szinten butának, hogy az már fáj. A fiatalabb korosztály 13-14-15 olyan szintén tudatlan a világ dolgairól, hogy csak na. A 16 évesek már szexelnének, de nem tudják mivel, hol és kivel és mi az a védekezés. A 17 évesek már kicsit komolyabbak, de van köztük is sok "lekvár" :) 19-20 éves lányokkal már komolyan el lehet beszélgetni, s szerintem veled kijönnék rendesen, mert egy felfogásunk van ;)

2012. dec. 30. 12:46
 3/17 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, elfelejtettem: 26/f vagyok :)
2012. dec. 30. 12:47
 4/17 anonim ***** válasza:
Sosem mondtam, hogy az lennék:XDD De nekem így jó:DD
2012. dec. 30. 12:47
 5/17 anonim ***** válasza:
Normális = normák szerint él. Én is a saját normáim szerint élek, így normális vagyok......
2012. dec. 30. 12:48
 6/17 anonim ***** válasza:
Életembe se voltam az.
2012. dec. 30. 12:48
 7/17 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok normális, mert a logika irányít az érzelmeim helyett. Nem is tudok igazán érezni (ha igen, akkor is csak rövid ideig), de ez annyira nem zavar :)

Sajnos gyakran lenézem azokat, akik túlzottan is befolyásolhatók az érzelmeik által, de próbálom őket elfogadni. Csak sajnos néha kiverik nálam a biztosítékot, de ilyenkor többnyire inkább elvonulok.

Azért sem vagyok normális, mert nem szeretek bulizni. Sokan gondolják azt, hogy én így "nem élek" meg tudom "kiengedni a gőzt", de nekem az nem kikapcsolódás, hanem színtiszta tortúra. Próbáltak már megmenteni önmagamtól, de szerencsére az ilyen "barátok" lemorzsolódtak már :)

2012. dec. 30. 12:49
 8/17 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok normális-de köszön szépen jól megvagyok ettől függetlenül. :D Bár nekem egész más lehet a mércém mint neked, kedves kérdező.
2012. dec. 30. 12:50
 9/17 anonim ***** válasza:

...meg NEM tudom "kiengedni a gőzt"...

Egyébként 28/N

2012. dec. 30. 12:51
 10/17 anonim ***** válasza:

Ijedt boszi: normális vagy, mert ezek mind normák, amiket felsoroltál....

A nem normális az olyan, hogy csak úgy él a semmibe, normák és fogódzók nélkül, és nem tud magyarázatot adni a dolgaira.

2012. dec. 30. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!