Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti normálisnak tartjátok magatokat? Ha igen, ha nem mi alapján? :D
Ha viszont azt tartjuk normálisnak, amit a társadalom többsége tesz és szeret, akkor nem vagyok az.
De mint mondtam, jól érzem magam így, tehát önmagamnak normális vagyok :)
Mások illettek már engem pl. a degenerált jelzővel, csak mert visszautasítottam a következő össznépi rángatózásra és sugárban hányásra vonatkozó meghívást (ők SuliBuli-nak csúfolták ezt a tevékenységet).
Teljesen normális vagyok.
Amilyen válaszokat/kérdéseket olvasok itt néha... ahogy vergődnek a hapsik, nők és kitalálnak mindenfélét, hogy pl. miért nincs kapcsolatuk...
Szóval teljesen normális vagyok, és nem csak ebből a szempontból, de ha már itt van a kérdés. :)
23/L
#15:Szerintem viccesek.:D
Jaj pici a kukija,alacsony,ronda,túl könnyű,meg mindig csak az alfa hímek...:D
Jókat lehet néha nevetni az emberi hülyeségen.
Ja az kimaradt,hogy őket bezzeg nem szereti senki.:D
Nem. Nem szeretem a társaságot, hanem inkább szeretek egy személyre koncentrálni, és vele mélyebb eszmecserét folytatni. Eddigi tapasztalataim szerint az emberek nagyrészének ez fura. Nem járatom állandóan a szám, nem próbálok jópofizni másokkal. Ez főleg melóhelyen probléma, ahol elég gyakran megjegyzik, hogy olyan, mintha meg lennék ijedve, és legyek kicsit lazább, holott én egyszerűen csak csinálom a dolgom és nem érzem szükségét annak, hogy közben mondjak valamit.
Amúgy a norma az egy szubjektív valami. Normális az, amit az adott közösség elfogadottnak, mindennapinak tart. Ha egyén szintjén nézzük akkor már értelmét veszti, mert magam előtt ennyi erővel lehetek még intelligens, humoros, tehetséges zongorista stb úgy, hogy valójában egyáltalán nem vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!