Miért tartjátok nem normálisnak az olyan fiúkat, akik 17-18-19 évesek és 13 évesekkel járnak és le is fekszenek velük?
"Nem bánom, hogy nincs gyerekkorom. Én most élvezem az életemet, a lazaságot, az őrültséget."
13 éves vagy! Belegondoltál 17-18 évesen mi lesz veled? Egy kiélt ribizli leszel. Szánalmasak a magad fajta lányok, és sajnos egyre többen vagytok. Lefogadom, hogy a családod nagy ívben lesz*r azért vagy ilyen.
17:17:
A kérdező amolyan tipikus "lázadó tini". Nagyon jól tudja, hogy a kérdésével megbotránkoztat bizonyos embereket, ezért jött ide kiírni. De ha pl kérnél tőle egy facebook adatlapot mégis ellenkezne, mert hát ahhoz nem elég bátor, hogy felvállalja ezt a nyilvánosság előtt is.
Nem, foglalkoznak velem. Nemhiszem, hogy kiélt leszek. Ez kötelező?
Félreértitek, nem menősködni jöttem, példának hozom fel magunkat. Igen, vannak válaszok, de az érvelés számomra nem kielégítő. Szerintem az nem érv, hogy mert kicsi vagy, mert nagy a korkülömbség stb. Így is működhet és működik is egy kapcsolat, ami nem abból áll, hogy menjünk egyet dugni aztán szia. Nyáron kirándulunk általában, vagy sétálunk, átmegyünk a közös barátainkhoz, bulizunk, télen meg gyakran kimegyünk ilyen téli hangulatú standokhoz, sokat vásárolunk, meccseket nézünk stb. Aki 18 évesen kezdi elezeket az meg 23 évesen lesz kötelezően kiégve? Ugyan már. Sokakkal az a gond, hogy egyhangúan szexelnek 2-3-4 pózt váltva és nem nyitottak új dolgokra. Csak a testi élvezetet keresik ebben sokan, nem az érzelmi kiteljesedést, nekem pedig ezért van rá szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!