Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért tartjátok nem normálisna...

Miért tartjátok nem normálisnak az olyan fiúkat, akik 17-18-19 évesek és 13 évesekkel járnak és le is fekszenek velük?

Figyelt kérdés
Mi is ilyenek vagyunk a barátommal, ő mégsem csúnya vagy beteg vagy népszerűtlen, nem a gyerektestek vonzzák (engem is simán betippelnek 17-nek). Miért gondoljátok sokan, hogy az ilyenek nem normális emberek?
2014. jan. 30. 16:39
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

"Nem bánom, hogy nincs gyerekkorom. Én most élvezem az életemet, a lazaságot, az őrültséget."

13 éves vagy! Belegondoltál 17-18 évesen mi lesz veled? Egy kiélt ribizli leszel. Szánalmasak a magad fajta lányok, és sajnos egyre többen vagytok. Lefogadom, hogy a családod nagy ívben lesz*r azért vagy ilyen.

2014. jan. 30. 17:17
 22/39 anonim ***** válasza:

17:17:

A kérdező amolyan tipikus "lázadó tini". Nagyon jól tudja, hogy a kérdésével megbotránkoztat bizonyos embereket, ezért jött ide kiírni. De ha pl kérnél tőle egy facebook adatlapot mégis ellenkezne, mert hát ahhoz nem elég bátor, hogy felvállalja ezt a nyilvánosság előtt is.

2014. jan. 30. 17:20
 23/39 A kérdező kommentje:

Nem, foglalkoznak velem. Nemhiszem, hogy kiélt leszek. Ez kötelező?

Félreértitek, nem menősködni jöttem, példának hozom fel magunkat. Igen, vannak válaszok, de az érvelés számomra nem kielégítő. Szerintem az nem érv, hogy mert kicsi vagy, mert nagy a korkülömbség stb. Így is működhet és működik is egy kapcsolat, ami nem abból áll, hogy menjünk egyet dugni aztán szia. Nyáron kirándulunk általában, vagy sétálunk, átmegyünk a közös barátainkhoz, bulizunk, télen meg gyakran kimegyünk ilyen téli hangulatú standokhoz, sokat vásárolunk, meccseket nézünk stb. Aki 18 évesen kezdi elezeket az meg 23 évesen lesz kötelezően kiégve? Ugyan már. Sokakkal az a gond, hogy egyhangúan szexelnek 2-3-4 pózt váltva és nem nyitottak új dolgokra. Csak a testi élvezetet keresik ebben sokan, nem az érzelmi kiteljesedést, nekem pedig ezért van rá szükségem.

2014. jan. 30. 17:29
 24/39 A kérdező kommentje:
Azért a kinézetemből meglátszik. Nem, nem dósa fanny 2 kinézetem van, hanem pl most van rajtam egy fekete bőr cicanaci, egy keresztes pulcsi, alatta bring me the horizonos póló, fekete bakancs és piros hajam volt, de most eléggé kikopott, korallszíne van.
2014. jan. 30. 17:33
 25/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, az érvrendszered ott bukik el, hogy akik ilyen fiatalon olyan idősebb pasikkal járnak, rendszerint mind az általad hangoztatott példákat mondják el. Nem mondom azt, hogy minden 13 éves lány csak az egyéjszakás kapcsolatokat keresi, mivel azok elvileg komolyabbnak tűnnek, azok is rossz útra tévednek, mivel egyrészt nem úgy nőnek fel, ahogy fel kellene, másrészt pedig mivel hamarabb ledobták a gátlásaikat, gátlástalanok is lesznek. Na, persze nem mondom azt, hogy azonnal, de később ez lehet a következménye. Nagyon sok psichológiai eset van, amiket a gyerekkorra vezetnek vissza, mert az ott történtek befolyásolják a felnőttkort is, még akkor is, ha te ezt nem vagy képes elhinni, és normálisnak tartod. A srácról meg annyit, hogy azért nem normális, mert normális körülmények között a vele egykorú nőket kéne megnéznie, nem pedig egy félig-meddig gyerekkel kéne kiélnie a vágyait. Most nem csak a szexuális vágyra célzok. Ez kb olyasmi, mint az anyakomplexus, amikor valaki csak a 40-50 éves nőket nézi meg tizenévesen. Nevezheted normálisnak, de attól még nem normális. Az élet úgy épül fel, hogy vannak törvényszerűségek, amelyeket ha megsértünk, idővel visszaüthet. Ennek egyik becsapós jelelgzetessége éppen az, hogy a következmény nem mindig azonnal jelentkezik, hanem pusztán egy idő után. Ez az, amely sokakat tévútra vezet.
2014. jan. 30. 17:39
 26/39 anonim ***** válasza:
Az eseményutáni egy hormonbomba, azt az orvost se értem, aki neked felírta... már ha így történt, nem vmi idősebb ismerősöd ment el érte...
2014. jan. 30. 17:42
 27/39 anonim ***** válasza:
Buliztok? Hol, kicsiszív? Hova engednek be téged?
2014. jan. 30. 17:43
 28/39 A kérdező kommentje:
Kisváros, bárhova beengednek. Az esemény utániért anyukámmal mentem, nem volt semmi hatása, fáradtabb voltam picit ja és kivételesen nem voltak fájdalmaim a havibajomnál. Persze a lelki résszel tisztában vagyok, hogy visszaüthet. De én késznek éreztem magam erre, jó volt, nem egy elsietett koliszobás történet. Persze meglátom majd mi lesz, de eddig nem bántammeg.
2014. jan. 30. 17:50
 29/39 anonim ***** válasza:
akkor csináld, te feltettél egy kérdést mi megmondtuk a magunkét, ugyis lesz*rjuk mi lesz veled 5-10 év múlva...
2014. jan. 30. 17:58
 30/39 anonim ***** válasza:
És anyukád nem mondott semmit? Én rohadt sz..rul érezném magam, ha a 13 eves lányommal kellene mennem eseményutániért... omg...
2014. jan. 30. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!