Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meg fog nekem bocsátani...

Meg fog nekem bocsátani amiért hazudtam a szüzességemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, a párom 31, kicsit több mint egy éve vagyunk együtt. Amikor összejöttünk akkor én még szűz voltam és voltam olyan kis hülye, hogy ezt letagadtam előtte. Amikor először szeretkeztünk akkor Ő nem tudta, hogy én szűz vagyok. Tudom, nagy ostobaság volt hazudnom, de Ő volt az első akibe fülig szerelmes voltam és attól féltem ez majd elriasztja tőlem. Bár tapasztalt volt, mégsem vette észre a dolgot mert fizikai jelei nem voltak, nem fájt, nem véreztem egyáltalán, nagyon jó volt. Persze az feltűnt neki hogy félénk, visszafogott voltam, de azt "kimagyaráztam" azzal hogy sok tapasztalatom nincs és izgulós vagyok.

Azóta is együtt vagyunk és imádom őt, de nagyon nyomasztott ez a hazugság, úgyhogy tegnap este végülis kiböktem az igazságot, így kb. egy évvel később. Szeretkezés után voltunk és Ő viccből megkérdezte hogy ugye vele a legjobb a szex életemben, én meg azt válaszoltam hogy nincs összehasonlítási alapom mert Ő volt az egyetlen. Beletelt kb fél percbe mire leesett neki mit is mondtam. Köpni nyelni nem tudott kb, aztán nagyon kiakadt, azt mondta nem érti miért nem bíztam benne annyira hogy ezt elmondjam és neki fontos lett volna tudni. Teljesen igaza van, tudom, már nagyon megbántam hogy ilyen kis hülye voltam akkor, ha visszamehetnék az időben habozás nélkül elmondanám.

Ez tegnap este volt, azóta nem beszéltünk, tudom hogy haragszik rám. Meg fog nekem ezért bocsátani? Nagyon nem szeretném elveszíteni a saját hülyeségem miatt.:'( Vagy inkább el sem kellett volna mondanom utólag ezt?

2014. jan. 28. 10:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Úgy tűnik én lennék az egyetlen, aki nem haragudna emiatt? Bakker. Nem megcsaltad, vagy valami... Tény, nem esne annyira jól, mert végtére is valótlant állítottál, de nem ettől rendülne meg bennem a bizalom. Sőt... egálba lenne, mert minusz pont a füllentésért, mert ez inkább az, de plusz pont, mert megtiszteltetés, és végtére is, nem magadba tartottad, mert ha máshogy tudja meg, jogosabb lenne, de így.... Nem értem :(
2014. jan. 28. 11:46
 22/26 anonim ***** válasza:
9%
mondd hogy a seggszüzességedre gondoltál...
2014. jan. 28. 12:01
 23/26 anonim ***** válasza:

már én is letagadom, érthető hogy te is :)

F20

2014. jan. 28. 12:47
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerencsére végülis megbeszéltük a dolgot, megenyhült az irányomba.:) Habár nagyon mérges volt rám, de azt mondta annak örül, hogy végül elmondtam neki. És most már annak is tud örülni, hogy Ő volt nekem az első.:)
2014. jan. 28. 15:46
 25/26 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mi újság veled, veletek? Együtt maradtatok végül? :)
2022. márc. 15. 02:06
 26/26 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nem maradtunk együtt, de nem emiatt. Még együtt voltunk utána 2 évig, de aztán szétmentünk mert nem egyeztek az elképzeléseink a jövőről és sok fontos dolgot másképp láttunk.
2022. márc. 17. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!