Mit gondoltok az olyan lányokról, akik nem komoly kapcsolatban vesztették el a szüzességüket? Elítélendő?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 21:51
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem , én pasi létemre nem komoly kapcsolatban vesztettem el , akkor miért ítélhetnék el egy nőt emiatt ?
4/11 anonim válasza:
mindenkinek más az értékrendje
személy szerint azért nem tartom ezt szép dolognak
ennyi tartás már igazán lehetne egy lányban
sőt, nem csak az elsőre nézve, de egyébként is
5/11 anonim válasza:
4-es vagyok
... persze nem csak a lányokra vontakozik, én sem mennék bele ilyen alkalmi dolgokba fiú létemre
6/11 anonim válasza:
ismerni kéne az adott helyzetet is
8/11 A kérdező kommentje:
Haverom volt, évek óta, de hát megtörtént. Elég jó volt. Csak így visszagondolva furcsa, mert én mindig is azt vallottam, hogy kapcsolatban, és hogy nem 1 hónap után... De hát elragadott teljesen...
2014. jan. 15. 22:11
9/11 anonim válasza:
Akinek fontos vagy, az ezért nem ítél el/elfogad. Szégyellned biztosan nem kell.
10/11 anonim válasza:
Én konkrétan úgy vesztettem el, hogy meguntam, hogy szűz vagyok, kíváncsi voltam, milyen szexelni. Ezért szexeltem egy pasival, nem volt se kapcsolat, se semmi.
Ez lehet, hogy elítélendő, viszont mivel ketten voltunk, senki nem tudja. Nyilván nem teregetem ki a szexuális életem az ismerőseim előtt :)
Innentől teljesen lényegtelen, hogy ki mit gondol erről, mert úgysem ez alapján fog megítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!