Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget kérnék! Hogyan lehet a regisztrációt törölni a baszni.com oldalról? Csak komoly válaszokat, ha lehetséges. Köszönöm.
Megint én vagyok. Megtaláltam a feltételeket:3. Időtartam és megszüntetés
3.1 A(z) baszni.com bármikor, bármilyen okból megszüntetheti tagságát, amely az önnek küldött írásbeli értesítéssel lép hatályba. Az addig kifizetett tagsági díjakat nem térítjük vissza. Amennyiben a tudomásunkra jut, hogy jelen Használati Feltételeket bármilyen módon megszegte, fenntartjuk a jogot a szolgáltatáshoz történő hozzáférésének azonnali felfüggesztésére vagy megszüntetésére, előzetes értesítés nélkül.
3.2. Ha megszünteti a szolgáltatásbeli tagságát, törölnie kell a(z) baszni.com felhasználói fiókjának fizetési előzmények oldaláról minden számlázással kapcsolatos adatát. A tagság törlése nem vonja maga után a fizetések automatikus törlését. Ne feledje, hogy 14 napos fizetés-visszavonási időszakunk van, illetve, hogy a megszüntetés nem lehetséges a kifizetések feldolgozása közben, amely 5 munkanapot is igénybe vehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!