23 éves szűz lány vagyok. Gáz?
Láthatok rólad egy képet? :)
2014. jan. 26. 20:25
Mert gáz. Akármennyire is mondják itt az emberek, hogy nem gáz, a társadalom nem így látja. Persze, nem kellene , hogy az legyen, mert alapjába véve ez nem egy botrányos dolog, így alakult ez van...Itt mindenki rohadt erkölcsös és prűd és persze az nagyon elítélik,ha valaki egyéjszakásozik, meg sok szexkapcsolata volt,mert itt a szüzesség az érték. Nagy francokat. A szex az jó. én 21 évesen több mint 10 pasiival voltam és egyiket sem bántam meg. Te meg itt vagy 23 éves létedre szűzen. Nem gáz persze, nem ítéllek el, hanem inkább sajnállak és nagyon nem lennék a helyedben, mert egy nagyon jó dologból maradsz ki és minél később kezded annál kevesebb időd lesz élni.
(hmmm. 3 percet saccolok arra, hogy mikorra lesz 0%-os a válaszom :D de kit érdekel.Én legalább őszinte vagyok.)
2014. jan. 26. 20:28
Nos ahogy az előző kommentelő írta, abból következtetek, hogy 1 nő. Nekem elhiheted, hogy 1 Férfi azokat értékeli a leginkább aki nem adja oda magát mindenkinek. Sőt.
Válaszom: Egyáltalán nem gáz.
2014. jan. 26. 20:30
Igen, az a férfi értékeli, ha egy nő szűz aki kettős mércével méri ezt a dolgot. Neki szabad, a nő meg legyen tiszta. A gyomrom is felfordul ettől. Egy nő nehogymár attól legyen értékes és tiszteletre méltó, mert visszafogja a vágyait és nem éli meg a szexualitását! A lényéért és önmagáért tiszteljétek!
2014. jan. 26. 20:32
15/63 A kérdező kommentje:
nézd, szerintem itt mindenki őszinte, márcsak azért is, mert névtelen az egész. A tied is egy válasz, és bár nem reprezentatív a felmérés, de én a válaszok többségére vagyok kiváncsi. Ugyanúgy ahogy engem ezért leszólnak, biztos leszólnak téged is az eddigi pasi beviteledért... szemedbe vagy hátadmögött mindegy, de ez az én kérdésem ezért nem megyek bele :) de köszi a hozzászólást, ez is egy vélemény. (bár többet is irhatnál arról hogy azon kivül hogy kimaradok ezer jó dolog közül egyből, miért gáz)
a férfinak sem kell sok partner, nem elvárás.
21 éves 10 pasis lotyót soha nem vennék el. 2-3 pasis 25 évest igen.
2014. jan. 26. 20:35
17/63 anonim válasza:
én örülnék neked, kérdező! én se tartom magam rondának, és szűz vagyok majdnem 23 éves létemre. de az önbizalmam már egyre jobb szerencsére :)
2014. jan. 26. 20:37
Pontosan ezért. De egyébként írtam, hogy én nem tartom gáznak, hanem sajnállak érte. Tehát én egyáltalán nem cikiznélet ezért, van nekem szűz barátnőm és látom rajta, hogy már nagyon szeretne ő is szexelni, de kétségek között vergődik, mivel nyilván nem akarja egy szinte idegennel elveszíteni, de normális kapcsolatot meg nem talál. Sajnálom, na.
2014. jan. 26. 20:37
19/63 A kérdező kommentje:
a válaszodbol inkább a lenézést veszem ki, mint az együttérzést :) de mondom, elfogadom!
16, ne aggódj én se mennék hozzád. Nálad sokkal jobb pasikkal van dolgom, akiknek normális a gondolkodásmódja. :) De azért, ha te ilyen nyugodt szívvel lotyózol le egy nőt azért mert lazán kezeli ezt az egészet és neked egy 25 egy éves nő csak akkor kell, ha egy 2 exxel rendelkezik, mert csak őt tudod tisztelni és szeretni, akkor remélem, hogy neked is csak ennyi nővel volt dolgod.
2014. jan. 26. 20:41
Kapcsolódó kérdések: