Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves vagyok és elvesztettem...

14 éves vagyok és elvesztettem a szüzességem, természetesen szerelemből. ítélkezés nélkül válaszolnátok egy pár dologra?

Figyelt kérdés
légyszi ne ítéljetek el és komoly válaszokat várok!! A szüzességem elvesztése előtt 1 hónappal jött meg az első menstruációm és kérdezni szeretném hogy ezért lesz bármi fajta kiterjedése a menstruációm beállásának illetve a teherbeesés esélyeinek ? (persze védekezünk gumival közbe!!) És még, hogy egy nőgyógyász mennyire írna nekem fel ebben az esetben fogamzásgátlót? (ez még csak egy feldobott ötlet, hogy elmennék nődokihoz gyógyszerért)A nőgyógyászhoz 14 évesen muszáj elkísérnie valakinek ? Egyedül is mehetek vagy kellene szülő? Vagy szimplán egy felnőtt is megtenné ?

2014. jan. 19. 01:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Atyaég...Nos nem ítélek el,végülis a saját életed úgy teszed tönkre ahogy akarod.De reálisan kéne nézni a dolgokat te egy 14 éves kislány aki úgy érzi "szerelmes".Kicsilány buta is vagy,én önbecsülésed sincs,hogy 14 évesen szét teszed a lábad,ráadásul még gyógyszert is akarsz szedni.Elszomorító tudod,éppen,hogy most kezdesz el testileg érett lenni,lelkileg még 100%,hogy nem vagy az.Fogamzásgátló tabletta még 18 éven felülieknek sem a legmegfelelőbb,de egy fejlődésben lévő gyereknek egyátalán nem.
2014. jan. 19. 20:20
 12/14 anonim válasza:
Kicsi vagy még, a fogamzásgátló összezavarná a szervezeted. Szerintem amúgy is egészségtelen. Egy kislánynak meg főleg. Mi az hogy szimplán egy felnőtt is? Anyukádnak nem mered elmondani? Szégyelled magad miatta? :)
2014. jan. 26. 11:09
 13/14 anonim válasza:
0%

Vény nélkül kaphato fogamzásgátlorol nem hallottál még?

De am a doki 15-töl felirja asszem szülö nélkül is.

2014. jan. 30. 04:08
 14/14 anonim válasza:
Jól van utolsó, biztasd csak arra, hogy vizsgálat nélkül szedje. Hátha trombózist kap a későbbiekben, vagy bármi egyéb.
2014. jan. 30. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!