Milyen alapon ítélkeznek a lányok a fiúk felett, mikor össze sem lehet hasonlítani a helyzetüket?
A mai világban sokan vannak, akik nagyon korán vesztik el a szüzességüket és -ellenkező végletként-olyanok is, akik csak nagyon későn.
Több lány is meglehetősen szókimondó és durva, ha arról van szó, hogy pl. egy fiú 20 felett, vagy akár 25 évesen is szűz.
De most őszintén: egy lány, még ha kifejezetten csúnya és/vagy buta is, akkor is talál magának partnert, minden nehézség nélkül. Fiúk esetében gyakran még ápolt, normális, értelmes, teljesen megfelelő külsejű emberek is gyakran küszködnek ilyen nehézségekkel. Egy fiúnak/férfinak ezerszer többet kell tennie azért, hogy eljusson oda.
Miért ilyen nehéz ezt felfogni?
szerintem pedig mindkét nem túl nagy jelentőséget tulajdonít a szüzessége elvesztésének. nem tökmindegy, mikor kerül rá a sor? (félreértés ne essék: nem a szexről beszélek, hanem a szüzességről) mindenki képes úgy ráparázni, h akkora görcs lesz benne, h már nem is mer hozzászólni a másik nemhez pirulás nélkül. szerintem kérdező nincs igazad, nincs könnyebb helyzete egy csúnya lánynak sem, hiszen a lányok főleg azzal foglalkoznak, h minél jobban tetszenek a fiúknak és ezért paráznak folyton, viszont ha egy pasi nem épp top10-es, de jó sportban, vagy tud gitározni, kajálják a csajok. tehát felesleges azt mondani, bárki is könnyebb helyzetben van.
miért nem érti meg végre mindkét nem, h tök felesleges ráparázni ezekre a dolgokra? mindennek eljön az ideje. aki pedig türelmetlen és képes olyan bután kezelni a helyzetet, h atttyaég, csúnya/szűz vagyok, ezért soha nem kellek majd senkinek, úgy kell neki.
Figyelj, én voltam igazán nyomi csaj, ami a külsőmet illeti. Kövér, ronda, pattanásos, igénytelen...
Elhiszed, hogy a halál se sz.rt a fejemre? Pedig nagyon nyomi srácoknál próbálkoztam, mondván azoknak úgyis mindegy. Hát ki kell ábrándítsalak nem. A nyomi srácok is válogatósak.
Úgyhogy amúgy veled ellentétben, a probléma megoldására, és rááldoztam pár évet, és jó csajt csináltam magamból. Ennyi. Ezért van nekem pasim, és neked ezért nincs nőd. Mert te csak rinyálsz.
És ezt sem értem, hogy ti miért nem vagytok képesek felfogni?
Hat tudod... Sok lany nem ugy all hozza, mint a legtobb pasi. A normalis lanyoknak nem celja a szuzesseg elvesztese, hanem szerelembol akarnak kapcsolatot. En sok pasin csak azt latom, hogy oke, nezzen ki jol a csaj, vagy lehet csunya is, csak legyen mar valaki.
En fiatalabb koromban eleg csunya voltam, nem is kellettem senkinek, pedig volt, hogy beleszerettem valakibe, de nem voltam eleg jo no, nem voltam eleg meno, ezert nem kellettem.
Most mar jobb nonek gondolom magam, sok a pozitiv visszajelzes is, de megsincs lassan egy eve senkim. Meghozza azert, mert en nem azt akarom, hogy jaj, legyen mar valakim. Hanem azt, hogy legyen valaki olyan, akit tenyleg meg tudok szeretni, el tudom viselni, megertjuk egymast...stb. Vannak nagyon jokepu ismeroseim, van, aki udvarolgat nekem, megsem bonyolodok vele kapcsolatban, ugyanis van egy kevesbe jokepu, kisse pocakos ember, aki elvarazsolt, vonz... Es lam, nem vagyok csunya lany, megsem kellek neki :D na, latod, meg a relative szep lanyoknak sem egyszeru megfelelni a pasiknak.
Mondjuk van benne valami, volt is egy ilyen felmérés, hogy a nőkhöz ment oda egy férfi hogy gyerünk szexelni,az összes nő elhajtotta a pasit. De mikor mondta a férfiaknak a nő: go szexelni, majd az összes faszi igent mondott, aki meg nem talán buzogány volt.
Meg a nők szoktak ilyet kitalálni, hogy 16 évesen akarok szexelni, előtte nem. Egy fiú mikor talál ki ilyet, arra hajt, hogy minél előbb és így is "jó" hogy ha 16 évesen tud szexelni. A nőnek csak annyi az egész 16 vagyok, oké aki akar b*sszon meg, aztán választ. Jó lehet, hogy nyers volt és nem mindenkire igaz, de lényegében ez van. Utána 100 férfiból választ egyet. Jóformán nagyobb a nők befolyása a dolgokban nem csak a párkapcsolatokban, ez ellentétes az evolúcióval, és a józan ésszel, de majd ez is helyre rázódik szerintem.
Volt már ilyen az oldalon több esetben is. A 25 éves szűz srácot elhordták mindenféle selejt alaknak.
Egy jó példát máris mondhatok: én és a kollégám/legjobb haverom már több, mint egy éve vagyunk szinglik.
Míg a velünk dolgozó egyik csajnak kb. három palija van egyszerre. Pedig lehet úgy 80-90 kg, az arca is csúnya, buta és a kedvességet hírből sem ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!