Azt mondják, hogy az első alkalom fáj! Ezt a fájdalmat milyen fájdalomhoz lehet hasonlítani? És tényleg csak az első fáj, vagy az első néhány?
Mintha egyszerre sok tűvel szúrkálnának.Legalábbis nekem ilyen volt,szúró érzés... :-S
De inkább az kellemetlen,ahogy utat tör magának a szerszám :-P Mivel még szokatlan.
Nem is biztos hogy fáj... állítólag...
Nekem fájt, picit..egy ilyen feszítő érzés, kicsit szúró ...
De kilehet bírni, és emiatt ne izgasd magad, ha ezen stresszelsz, nem lazulsz el és még jobban fog fájni...
19:31 nekem nem fájt és nem is véreztem:P
Teee, rohadt mákos!! :D:P
Férfi lévén nem tudom megmondani, hogy hogyan fáj, de azt igen, hogy nem csak az első alkalom volt kellemetlen a barátnőm számára, hanem az első néhány. Aztán neki egy kicsit tágult, én jobban kitapasztaltam, hogy mit hogyan kell csinálni, és a 5. alkalomra már élvezte. A 10. körül el is élvezett.
Ha a barátodnak nem te vagy az első, akkor (remélhetőleg) tudni fogja, hogy hogyan nedvesítsen be minél jobban és akkor nem igazán fog fájni. Ha neki is te vagy az első, akkor szerezzetek be valami jó kis síkosítót. (lehetőleg semlegeset)
De nem lehet annyira vészes, ettől szerintem ne félj! A legtöbb nő számára csak kellemetlen. (Ha viszont nagyon izgulsz miatta, nem lazulsz el és tényleg fájni fog...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!