Lányok! Sokan azt mondják hogy az első alkalom fáj, ill. kellemetlen. Mihez lehet hasonlítani azt az érzést? Kérlek írjatok
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 15:39
1/10 anonim válasza:
Szerintem leginkább semmihez... a fájdalmas helyett is azt mondanám inkább hogy kellemetlen. Minden partner és helyzet függő. Ha felkészült rá az ember testileg lelkileg, és a párja kellően felizgatja, akkor nem fog fájni!
2/10 anonim válasza:
Hogy közben milyen volt, azt tényleg nem tudnám semmihez se hasonlítani, de utána 1-2 napig olyan volt mint a menstruációs görcsök.
3/10 anonim válasza:
Szia!
Az Tény És Való, h Fáj Az Első, de utána Az A Kis fájdalom ami megmarad izgató lesz de ez Ember függő!Amúgy nem Tudod semmihez sem hasonlítani ezt az érzést!
Remélem, h Segítettem;-D
4/10 anonim válasza:
Mikor beteszi és szakítja át a szűzhártyád, akkor az olyan feszítő érzés, mintha tényleg szakítánál szét valamit. De ez nekem csak pár másodperc volt, utána egyáltalán nem fájt, másnap sem és a következő szexnél sem.
5/10 anonim válasza:
az utolsó jól írta, feszítő érzés... :)
6/10 anonim válasza:
Hát nekem egyáltalán nem fájt az első sem... ha nagyon élvezed szerintem nem fog fájni hát én nem tudom lehet, hogy hülyeség. De nekem nem fájt egyáltalán az biztos!
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat :)
2009. nov. 1. 11:18
8/10 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de az én példám nem ennyire pozitív...
Nekem nagyon fájt, mintha kést forgatnának bennem, fel is sikoltottam, kértem, hogy hagyja abba, mert nekem így még nem fájt semmi! Aztán vérzett is egy ideig. Órákig fájt a helye, annyira szar volt, hogy legközelebb már féltem, hogy mi lesz, de az már nem volt ilyen gáz.
Pedig én akartam annyira az egészet, és mindennel tisztában is voltam, ráadásul 18 évesen, nem felelőtlenül vágtam bele ebbe. Egyszerűen csak nem bírtam. Ennyi
9/10 anonim válasza:
Én is csak csatlakozni tudok a többséghez, egy ideig feszítő érzés, de aztán elmúlik. Én spec azt hittem vészesebb lesz. :)
10/10 anonim válasza:
Az igazság az, hogy szinte ahány nő, annyiféle szűzhártya létezik. Van akinél egészen erős és szoros, van akinél csak egy laza kis "lebeny". Ezért nem árt előtte nőgyógyásszal megnézetni. Ő tanácsot tud adni, mi a teendő keményebb szűzhártya esetén, mert ilyenkor fordul elő erős fájdalom és komolyabb vérzés. (Nekem különben szerencsém volt, semmi vérzés, egy pici feszítést éreztem.) Persze sok függ attól is, mennyire gyengéd a partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!