Lenne pár (értelmes) kérdésem a szüzesség elvesztéséről, és a védekezésről. Válaszolnátok?
1.Tudom hogy nem feltétlen korfüggő de szerintetek mégis mennyi az ideális kor a szüzesség elvesztéséhez? 16- 17 éves korhoz mit szóltok?
2. Mi a legbiztonságosabb védekezési módszer (és mért)?
3. Ha óvszer ,akkor melyik fajtát tartod a legmegbízhatóbbnak?
4. A szűzhártya kiszakadása feltétlen az első szexuális együttlétkor szakad ki?
5. A szűzhártya kiszakadása feltétlen vérzéssel jár? Milyen mennyiségű?
6. Esetleg valami tanács az első alkalomhoz(egy lánynak :))?
1. 17 év minimum
2. óvszer, mert egyszerű használni, nem jár előkészületekkel
3. masculan, durex
4. nem
5. nem
6. nyugivan :)
1-szerintem ideális a 16-17 év ha van egy tartós kapcsolatod akivel szeretitek egymást.
2-erre nehéz válaszolni de talán az ovszer mert ha kiszakad akkor tudtok esemény utáni tablettát venni. A gyogyszernél meg akkor tudod meg ha kimarad.
3-durex
4-nem
5-nem de általában igen. Nekem elég sok volt. Ami azt elenti betét kellett.
6-ne görcsölj rá. És te irányíts. Te legyél a fiun.
1. Teljesen jó. Én személy szerint 16éves voltam (f). Nem az volt életem dugása de nem bántam meg...
2. Gumi. Első alkalomra feltétlenül ezt javasolom. Főként a betegségek elkerülése miatt.
3. Teljesen mind1. Én még nem találkoztam rossz óvszerrel. Szakadni szakadt már ki durex is masculan is. Ha jól teszi fel nem lesz gond vele.
4. Nem feltétlen. Ha elötte dugtál már valamit a puncidba akkor már kiszakadt. Ha nem, akkor a válaszom igen. Az első szexuális együttlétkor fog bekövetkezni.
5. Igen vérezni fog. Mennyiségét tekintve nem olyan vészes. Terítsetek le egy törölközőt.
6. Ne stresszelj! Lazulj el. Ha izgulsz, összeszűkül a hüvely és fájni fog. Hagyd hogy a barátod kezdeményezzen, de azért passzív se legyél.
Remélem tudtam segíteni. Sok sikert :D
1.Szerintem a 17-18 év rendben van,16 határeset.
2.Az első mindenképpen gumival.
3.durex
4.Általában igen,de lehet kivétel.
5.Általában igen,de van kivétel.
6.Mindent bele!Nem mondom,hogy ne izgulj ,mert úgyis fogsz.
Az elsőből ne vonj le messzemenő következtetéseket,később sokkal jobb lesz.
1. Így van, nincs korhoz kötve, akkor a legideálisabb, amikor az ember testileg, lelkileg megérik rá és tisztában van a védekezéssel, teherbeeséssel, stb. Amivel a mai fiatalok, olvasva ezt az oldalt, nagyon nincsenek tisztában, így azt mondom, hogy inkább 17.
2. Terhesség szempontjából a gyógyszer, ha megfelelően szedik, nemi betegségek szempontjából pedig az óvszer.
3. Amíg óvszerrel védekeztünk, akkor a Masculan, illetve Lifestyle óvszereket használtuk és nem volt gond velük. (remélem jó írtam a nevüket)
4. Ha nem sérti meg magát a lány az első együttlét előtt odalent, akkor általában az első együttlétkor kiszakad.
5. Szerintem mindenképpen együtt jár vérzéssel, maximum valakinél nagyon pici mértékű vérzés van, míg másoknál kicsit több, de nem vészes.
6. Csak akkor szexelj, ha teljesen felkészültél mind testileg, mind pedig lelkileg, ha elég felelősségteljes vagy, mert a szex nem csak élvezet, hanem felelősségteljes dolog is és otthon vagy a biológiában, tudod hogy miként lehet terhesnek lenni és hogyan lehet ellene védekezni, illetve mire kell figyelni, ha mégis valami hiba csúszik a gépezetbe.
1.min 17, alatta 99%ban éretlenekhez hozzá a tinik
2.óvszer nem cseszi szét a hormonrendszered,csak ha béna vagy és nem tudod,hogy kell használni szakad ki plusz nemi betegségtől is véd
3.Durex,Lifestyles
4.nem a szűzhártya sportolás közben is kiszakadhat, a szüzesség ezért sem attól függ kiszakadt-e vagy sem hanem attól volt-e pénisz a vaginádban
5.Nem jár feltétlen vérzéssel és normális esetben néhány csepp
6.Legyél felkészült,és elég érett,tisztában legyél mindennel,legyen barátod ha 16 vagy legalább 1-1,5 éve 17 felett fél éve,pár hónapja,legyél tényleg szerelmes azért szeretkezz mert te is szeretnéd,és akkor ha biztosan szeretnéd
1. Szerintem 17. Ha nemköveted a mai fiatalok példáját akkor inkább 17.
2. A legbiztonságosabb az óvszer, mert véd a nem kívánt terhességtől valamint a nemi betegségektől. A pearl indexe 99,9% míg a tablettának 99,7. Ilyen fiatalon fejlődő szakaszban van a szervezetednek nem tesz jót, a sok hormon miatt teljesen felborítja a hormonháztartásod.
3. Sokan azt hiszik, hogy különbség van a márkák között. TÉVHIT. Mielőtt bárki megtámadna emiatt leírnám, hogy nem egy orvos és szakértő ismerősöm mondta. A helytelen alkalmazásról más nem tehet csak az adott 2 fő aki használja.
4. Nem. Ez lehet bármilyen sport vagy lovaglás következménye is.
5. Nem feltétlen. Ha mégis akkor nagyon csekély mennyiségű. Ne aggódj!
6.Legyél nyugodt, magabiztos, és persze dönts okosan, hogy kivel és mikor szeretnéd. Ez egy emlék lesz ha szép lesz. Jobb ha nem úgy emlékszel rá vissza mint egy rossz rémálomra, hogy a fiú mondjuk otthagy.
Sok Sikert! :) Már ha jelen helyzetben lehet ilyet mondani! :)
1. Amikor ugy erzitek, keszen alltok ra.:-) De szerintem 17tol.
2. Egyertelmuen a gumi.
3. Durexrol jokat mondanak...
4. Sportolas kozben is elszakadhat, szoval nem.
5. Nem sok ver jon, de azert lehetne a csaj alatt egy torolkozo.:-)
6. Legy laza, ne gorcsolj! Jo lesz minden, a baratod vigyazni fog Rad!
:-)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!