Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lenne pár (értelmes) kérdésem...

Lenne pár (értelmes) kérdésem a szüzesség elvesztéséről, és a védekezésről. Válaszolnátok?

Figyelt kérdés

1.Tudom hogy nem feltétlen korfüggő de szerintetek mégis mennyi az ideális kor a szüzesség elvesztéséhez? 16- 17 éves korhoz mit szóltok?

2. Mi a legbiztonságosabb védekezési módszer (és mért)?

3. Ha óvszer ,akkor melyik fajtát tartod a legmegbízhatóbbnak?

4. A szűzhártya kiszakadása feltétlen az első szexuális együttlétkor szakad ki?

5. A szűzhártya kiszakadása feltétlen vérzéssel jár? Milyen mennyiségű?

6. Esetleg valami tanács az első alkalomhoz(egy lánynak :))?

2013. jan. 28. 15:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igazából sok újdonsággal nem tudok szolgálni az előzőekhez képest. Ezért nem is pontokba szedve írom le a válaszaimat, ha nem gond. Csak pár dolgot említenék meg.

Én kb fél éve vesztettem el a szüzességem, és nálam nem jelentkezett vérzés, különösebben fájdalommal sem járt, csak az első 1-2 alkalommal még eléggé "feszített" belülről.

Óvszert javaslok neked én is. A márkát illetően viszont szerintem a Masculan-nal jársz a legjobban. Mi mindig azt használjuk, és ahhoz képest hogy olcsó, még soha nem volt olyan, h kiszakadt volna, vagy hasonló.

+ még pár tanács

tényleg először olyannal csináld, akivel szeretitek egymást

legyen minél több előjáték, csókolózás, simogatás, stb.. Egy hevesebb, szenvedélyes csók igencsak fel tudja forrósítani a hangulatot, főleg ha érzéki simogatással párosul - de gondolom, ezt nem kell magyaráznom

csak akkor kezdjetek neki, ha már elég nedves vagy

először kezdje ujjazással, ne hatoljon rögtön beléd

Hát, nagyjából ennyi. Ja, és ne izgulj miatta, mert az képes elrontani mindent.. Sok sikert!

18/L

2013. jan. 30. 19:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , kíváncsi vagyok még mások véleményére is ! :
2013. febr. 13. 21:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Én csak saját tapasztalattal tudok szolgálni,mert ez mindenkinél egyéni. 19 évesen vesztettem el,hamarabb nem is akarta,meg nem is találtam olyat,akibe szerelmes voltam. Ha van tartós kapcsolatod és igazán szerelmes vagy nem gond ha 17 évesen veszted el,csak igazán akard,hogy később ne bánd meg. Óvszer szerintem,párom Durexet használ,eddig nem volt vele gond. A szűzhártya sportolástól is kiszakadhat, de olyan is van akinek csak több együttlét után szakad ki. Nekem akkor nem is vérzett,ez is mindenkinél más,miután kimentem a mosdóba,akkor vettem észre kicsi vért a wc papíron,de a együttlét közben nem volt vér,nekem még utána 4 napig volt enyhe vérzésem,de nagyon kis mennyiségű. Tanács talán,hogy te is akard,ne izgulj,ne görcsölj,és ne tervezzétek be,legyen inkább spontán. Fektessetek nagy hangsúlyt az előjátékra,hogy kellő képen nedvesedj be,és akkor fájni sem fog,max csak épp addig,míg beteszi,utána már kellemes lesz,és minden egyes együttlétet jobban fogod majd élvezni.
2013. febr. 14. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!