Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti mit gondoltok a 13 éves...

Ti mit gondoltok a 13 éves lánykákról, akik már javában élik a nemi életet?

Figyelt kérdés
Nekem a pofám leszakad.Nemtudom.Én sosem voltam ilyen merész ilyen fiatalon. 19/L
2014. jan. 5. 20:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem szánalmas.

Nekem is volt ilyen osztálytársam középiskolában, pedig én már nem vagyok mai csirke, és már ott volt aki 13 évesen szexelt.... Szerintem nagyon durva, hogy azt hiszik ettől lesznek felnőttek , vagy menők.

Egy 13 éves még gyerek! És egy gyereknek nem értem mi szüksége van a szexre. Akár 1 éve van a barátjával, akár 1 hónapja. Egyáltalán.. egy 13 éves gyereknek miért van pasija?

Hát ez van, sok a buta liba mostanság. Majd rájönnek idővel, hogy nem kellett volna. Csak akkor már késő lesz. Meg mondjuk az anyjuknak kellett volna normálisan nevelni....

Ki az az elmeháborodott, felnőtt ember akinek olyan csaj kell, aki 13 évesen már széttette a lábát...? Fúj. Hányinger.

2014. jan. 7. 04:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!