Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti mit gondoltok a 13 éves...

Ti mit gondoltok a 13 éves lánykákról, akik már javában élik a nemi életet?

Figyelt kérdés
Nekem a pofám leszakad.Nemtudom.Én sosem voltam ilyen merész ilyen fiatalon. 19/L
2014. jan. 5. 20:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Irigy?Ne viccelj.Ugyan mire?:D

2014. jan. 5. 20:12
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

"Csak nem irigy vagy?:D"

Miért lenne irigy?

De tarthatunk egy kis felmérést, kinek kellene egy a kérdezőhöz hasonló normális lány barátnőnek, és kinek kellene egy olyan aki már 13 évesen kurv.lkodott?

Én a kérdezőre szavazok.

2014. jan. 5. 20:15
 13/21 anonim ***** válasza:
Idióták. Nem azért kell elveszteni a szüzességet, meg nemi életet élni, mert menő, meg azért mert a többi bnő is csinálja... De hát ez az ő intelligenciájukat mutatja. Már ha lenne.
2014. jan. 5. 20:15
 14/21 anonim ***** válasza:
Csak annyit, hogy anyukája nagyon büszke lehet rá.
2014. jan. 5. 20:18
 15/21 anonim válasza:

Büszkék lehetnek rá. Ribik, ennyi.

13/L

2014. jan. 5. 20:20
 16/21 anonim ***** válasza:
46%

Azért az hogy él nemi életet még nem jelenti azt, hogy krválkodik...Lehet hogy szerelmes és jár valakivel, lefekszenek és utána együtt lesznek még évekig. Én ebben nem látok kivetnivalót. Persze az más tészta, ha valaki 13 éves létére minden hétvégén bulizik és a mosdóban dug. De az ilyen pasi is szánalmas, nem csak a lány.

22L

2014. jan. 5. 20:33
 17/21 anonim ***** válasza:
63%
Nem értelek titeket... 13 éves vagyok és javában szexelek, mégsem írtam ki ide egy kérdést sem, hogy terhes vagyok-e. Azt sem hiszem, hogy kiégek 20 éves koromra. Aki mondjuk 18 évesen veszti el, az kiég akkor 25 éves korára? Meg nem is orrba-szájba kell állandóan szexelni, én mondjuk személy szerint nagyon szeretek, de nem fekszem le azonnal senkivel. Nem is cserélgetem a partnereimet, egy van, ő majdnem egy éve jár velem. Kész, akkor én merész vagyok, szeretem a barátomat, aki amúgy nem egy 14 éves kisfiú, én alapból nálam minimum 3 évvel idősebbekkel ismerkedem. El lehet ítélni, akkor örüljetek magatoknak, hogy csak 25 évesen fogtok kiégni :) Amúgy a kiégést az okozza (szerintem), hogy mindig ugyanazokban a pózokban csinálják az emberek, átlagosan 3-4 pózt váltogatnak, miközben olyan 5-6-ot lenne érdemes, érdekes helyszíneken, különleges hangulatokat kelteni (nekem pl nagyon fontos a hangulat).
2014. jan. 5. 22:26
 18/21 anonim ***** válasza:
Mekkora ringyó...
2014. jan. 5. 23:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Inkább nem írom le, hogy mit gondolok!
2014. jan. 6. 06:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Bírnám ha lenne egy 17-es féle csajom, persze picit idősebben.
2014. jan. 6. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!