Ti mit gondoltok a 13 éves lánykákról, akik már javában élik a nemi életet?
Figyelt kérdés
Nekem a pofám leszakad.Nemtudom.Én sosem voltam ilyen merész ilyen fiatalon. 19/L2014. jan. 5. 20:03
2/21 anonim válasza:
Az h jo volna egy olyan csaj, de te is jo lennél.
3/21 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy majd nézd meg őket húsz évesen és röhögj velem. Nagyon hamar kiégnek.
4/21 anonim válasza:
ilyen lett a világ. Én meg sem lepődök ezen már.
5/21 anonim válasza:
azt, hogy vajon ő jött fel gyikra megkérdezni, hogy terhes vagyok-e belém élvezett a barátom, ez most nagy baj?
kb ezt.
6/21 anonim válasza:
Szánalmasak, de mindenki ezt gondolja, úgyhogy nem vágom, mi értelme van ennek a kérdésnek :D 17/L
7/21 anonim válasza:
leszarom, annyira szanalmas, nem erdekelnek
8/21 anonim válasza:
Nem rég leszopott egy 13 éves, jó, hogy már legális, örülök neki, kicsit fogazott, de aztán egész ügyes volt. ^^
10/21 anonim válasza:
Ameddig nem az én lányom ilyen(ha lesz) nem tud érdekelni a dolog. Majd ha elérik a 20-as éveiket rájönnek hogy talán nem volt jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!