Vannak itt 19 év feletti szűz lányok rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ők miért azok még mindig. Én kissé furcsának érzem, hogy még mindig az vagyok, de hát ez van.
Meg tartok attól is, hogy ez miatt defektesnek tartanak a fiúk. Kéne egy kis "megnyugvás", hogy nem vagyok egyedül, ilyen helyzetben.
2014. jan. 4. 20:59
21/22 anonim válasza:
Igazábol én ezt itt GYK-N tapasztalom ezt a hozzáállást, a valo életben ritkán, s akkor is olyanoktol, akik 13 éves koruk ota r.banckodnak (nem tulzok) ok meg nem tul hiteles "forrás". A saját kornyezetemben sok a hozzán hasonlo ember, és ez a normális - vagy csak en lakom ilyen helyen, nem tudom...de mindenesetre abszurd, hogy az enbert emiatt abnormalisnak titulaljak. Kesz orulet.
22/22 anonim válasza:
Szia!
Én a nyáron leszek 20.... 19 évesen szerintem egyáltalán nem ciki, ha valaki még szűz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!