Vannak itt 19 év feletti szűz lányok rajtam kívül?
Érdekelne, hogy ők miért azok még mindig. Én kissé furcsának érzem, hogy még mindig az vagyok, de hát ez van.
Meg tartok attól is, hogy ez miatt defektesnek tartanak a fiúk. Kéne egy kis "megnyugvás", hogy nem vagyok egyedül, ilyen helyzetben.
11-es vagyok.
Az a baj igazá´ból, hogy akármennyire is mondják sokan hogy nem baj, értékes, stb. néha még azok az emberek is hozzágondolják vagy mondják hogy de azért kicsit fura, meg biztos minden rendben van?
Komolyan nem értem, nem 40 évesek vagyunk, hogy ezen kelljen rágódni, s nekem személy szerint az a fura, amikor valaki 14-5-6 veszíti el, mert én abban a korban el se tudtam volna képzelni. S most így 20 körül is még csomó lányt ismerek akik szüzek, de tényleg sokat, és nem gondolom hogy "hiba" lenne a gépezetben. Ez csak a mai elkorcsosult világnézet, hogy aki nem szexel 16 éves koráig, az nem normális...sajnos ezt a hozzáállást figyeltem meg, s ez se jobb annál, mintha cikinek neveznk.
Én még anno védőnőtől hallottam a középsuliban (mert minden lánytól megkérdezték diszkréten, hogy még szűz-e) hogy az átlagos kor egy lánynak a szüzesség elvesztésére 18-20 év. Azt mondta, leginkább ebben a korban kezdenek el érni a szexre testileg, és hozzáállásilag a lányok.
Mégis, utolsó évben kb én voltam már az egyetlen szűz :D
nekem is az a bajom ezzel, hogy ha az ember azt válaszolja egy korabelinek, hogy még az, akkor egyből azt szűri le, hogy vagy dilis, vagy aszociális. pedig én nem vagyok se lüke, se aszoc. sokat vagyok társaságban (suli,munkahely) de ezek szerint nem jött el még az én időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!