Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak itt 19 év feletti szűz...

Vannak itt 19 év feletti szűz lányok rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy ők miért azok még mindig. Én kissé furcsának érzem, hogy még mindig az vagyok, de hát ez van.

Meg tartok attól is, hogy ez miatt defektesnek tartanak a fiúk. Kéne egy kis "megnyugvás", hogy nem vagyok egyedül, ilyen helyzetben.

2014. jan. 4. 20:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
én is így vagyok, lány vagyok...én nem is azért érzem furán magam mert hogy mit mondanak mások, hanem mert már eljutottam arra a szintre lekileg is hogy szeretném...de hát mit tehetünk mást mint várunk? :)
2014. jan. 4. 21:12
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem vagyok pasi, de hidd el vannak még ilyenek rajtad kívül. Ismerek is ilyet. :)
2014. jan. 4. 21:14
 13/22 anonim ***** válasza:
Én lassan 20 leszek, még szintén szűz vagyok. Nem mondanám, hogy nem zavar néha, de én úgy vagyok vele, hogy nekem fontosabb az, hogy egy olyan pasival veszítsem el, aki tényleg fontos nekem, sem mint akárkivel csak úgy. Hidd el, ha odajutsz, hogy készen állsz lefeküdni valakivel, akkor az meg fogja becsülni, hogy addig vártál és te is jobban jársz :) 19/L
2014. jan. 4. 21:33
 14/22 A kérdező kommentje:
köszi :) jó ezeket hallani.
2014. jan. 4. 21:42
 15/22 anonim ***** válasza:
Kár hogy nem a hasonló nőkből van több... :)
2014. jan. 5. 01:06
 16/22 anonim válasza:
A Párom is ilyen volt, annak ellenére, hogy nagyon szép lány, bárkit megkaphatott volna. De volt türelme neki is és miután összejöttünk nekem is várni, míg készen áll rá. A 20. szülinapján ez volt az ajándék mindkettőnknek. Szépen, tökéletes körülmények közt megszervezve. És a mai napig azt mondja, megérte. Én meg úgy tisztelem és becsülöm érte, mint még soha senkit és ahogy más nem fogja tudni. Tartogassátok magatokat olyannak, aki képes kitartani szex nélkül is pár hónapig (és közben nem csal meg), aki hajlandó végigjárni veletek a szerelem, egy kapcsolat szintjeit a megfelelő tempóban. És igen az ember alapvetően monogám, ha minden passzol akkor egy ilyen kapcsolatért érdemes lesz később is harcolni az élet nehézségei közt. Amennyire Te tartod magadat, annyi lesz az értéked a másiknak.
2014. jan. 5. 11:11
 17/22 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Az a baj igazá´ból, hogy akármennyire is mondják sokan hogy nem baj, értékes, stb. néha még azok az emberek is hozzágondolják vagy mondják hogy de azért kicsit fura, meg biztos minden rendben van?

Komolyan nem értem, nem 40 évesek vagyunk, hogy ezen kelljen rágódni, s nekem személy szerint az a fura, amikor valaki 14-5-6 veszíti el, mert én abban a korban el se tudtam volna képzelni. S most így 20 körül is még csomó lányt ismerek akik szüzek, de tényleg sokat, és nem gondolom hogy "hiba" lenne a gépezetben. Ez csak a mai elkorcsosult világnézet, hogy aki nem szexel 16 éves koráig, az nem normális...sajnos ezt a hozzáállást figyeltem meg, s ez se jobb annál, mintha cikinek neveznk.

2014. jan. 5. 11:17
 18/22 anonim ***** válasza:
Utolsó története nagyon szép. Aztán 50%+ eséllyel pár éven belül szakítotok és akkor már dobhatod a kukába a szép történeted mert az új pároddal nem fogtok együtt nosztalgiázni milyen volt a szex az exszekkel.
2014. jan. 5. 11:17
 19/22 anonim ***** válasza:
Bocs. 18as vagyok és 16ra reagáltam előbb.
2014. jan. 5. 11:18
 20/22 A kérdező kommentje:

Én még anno védőnőtől hallottam a középsuliban (mert minden lánytól megkérdezték diszkréten, hogy még szűz-e) hogy az átlagos kor egy lánynak a szüzesség elvesztésére 18-20 év. Azt mondta, leginkább ebben a korban kezdenek el érni a szexre testileg, és hozzáállásilag a lányok.

Mégis, utolsó évben kb én voltam már az egyetlen szűz :D

nekem is az a bajom ezzel, hogy ha az ember azt válaszolja egy korabelinek, hogy még az, akkor egyből azt szűri le, hogy vagy dilis, vagy aszociális. pedig én nem vagyok se lüke, se aszoc. sokat vagyok társaságban (suli,munkahely) de ezek szerint nem jött el még az én időm.

2014. jan. 5. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!