Vannak itt 19 év feletti szűz lányok rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ők miért azok még mindig. Én kissé furcsának érzem, hogy még mindig az vagyok, de hát ez van.
Meg tartok attól is, hogy ez miatt defektesnek tartanak a fiúk. Kéne egy kis "megnyugvás", hogy nem vagyok egyedül, ilyen helyzetben.
2014. jan. 4. 20:59
1/22 anonim válasza:
Én itt vagyok, nem vagyunk defektesek:)
15/f
4/22 A kérdező kommentje:
de pl azok is írhatnak, akik 19 év felett veszítették el.
2014. jan. 4. 21:01
5/22 anonim válasza:
Én 26 vagyok és 23 évesen vesztettem el (férfi) és nem azért nem ronda lettem volna vagy defektes, hanem mert jól éreztem magam szűzen is. Aztán szó szerint bejött egy csaj a szobámba tök váratlanul és rámmászott :) Nem bánom, de nem is terveztem hogy így történjen :) ...
6/22 A kérdező kommentje:
félreértés ne essék, de én lányok sztorijaira vagyok kíváncsi... nem fiúkéra.
2014. jan. 4. 21:04
7/22 anonim válasza:
Szívesen elveszem bármelyik lányét! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!