Lehet valahol 18 év feletti szűz lányokról, nőkről képeket (csak arcképet) találni?
Nagyon tetszik, amikor egy érett nő arcáról látszik a tisztaság, szívesen megnéznék ilyen képeket. Főleg huszonéves nőkön nagyon tetszik ez a "kisugárzás".
Esetleg vannak itt kérdések, ahol ilyen lány linkelt be magáról képet? Még nem láttam.
A hasznos válaszokat előre is köszönöm!
:D
ma 13:53
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Lehet valahol 18 év feletti szűz lányokról, nőkről képeket (csak arcképet) találni?
"emebetgeg vagy. kiengedtek vagy szöktél?"
Az üzenet témája: elmebetegség?
Az üzenet szövege: Szia! miért nem tudsz normálisan hozzászólni egy kérdéshez? És téged miért nem bannoltak még eddig? eléggé rádférne.
5. Csak magadat járatod le azzal, ha nyilvánsoan felvállalod, hogy bohóckodni jársz az oldalra. Tudod, ezt a szabályzat is tiltja. Írok a moderátoroknak, ezt nem nézik jó szemmel! :)
6. Attól még nekem tetszhet, nem? Tudom, szerintetek nem így van, de nekem meg más a véleményem erről, ezt nem értem, miért nem fogja fel egy válaszoló sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!