Szüzesség elvesztése egyéjszakás kaland által?
Huszonéves lány vagyok és még mindig szűz. Nem azért akarom elveszíteni, hogy ne legyek az mert gáz, hanem mert már nagyon vágyom a szexre. Azért maradtam így, mert szerelemre vártam, de nekem nem jött össze. Nem vagyok elkeseredve, bár bánt az egész nyilván. Most is akkor lennék a legboldogabb ha szerelmesen történne meg a dolog, de már más eshetőség sem riaszt el. Nem bírok már várni tovább, ez az igazság. Sokat bulizok, ilyenkor sok fiú vesz körül, akik tetszenek és nagyon vonzanak és akikkel normális esetben talán le is feküdnék, de így mindenkit visszautasítottam eddig. Nem tudom jó ötlet-e így elveszíteni a szüzességem, félek azért tőle, hogy nem figyelne rám eléggé egy ilyen fiú, de eleve lehet nem is vállalná bárki.
Szerintetek? Csak kíváncsiságból érdekel mások véleménye, mielőtt döntök.
#8-ast miért pontozták le így?
Nagyon igaza volt.
Inverz Tűz nevű felhasználó válasza:
Ne add oda magad csak úgy bárkinek! Ne süllyedj le!
Ha egy lány ilyet kérdez, ezt lehet rá válaszolni normális esetben.
Szia! Én is egy éjszakás kalandon vesztettem el a szüzességem. (tanácsot nem fogok adni, mert bőven 2 éves a sztorid, és azóta gondolom megtörtént az 'dolog'.) 20 éves voltam, és a te cipődben jártam. Volt egy srác a haveri körből, akit nem ismertem valami rég óta, még csak nem is vonzódtam hozzá, de egyszercsak "megtörtént a dolog" egy házibuli végén. Ez 4 éve történt, a mai napig nem bántam meg, hisz érzelmeket nem kötöttem a történethez.
Te végül hogy döntöttél? Rád talált a nagy Ő? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!