Huszonéves lány vagyok és még mindig szűz. Nem azért akarom elveszíteni, hogy ne legyek az mert gáz, hanem mert már nagyon vágyom a szexre. Azért maradtam így, mert szerelemre vártam, de nekem nem jött össze. Nem vagyok elkeseredve, bár bánt az egész nyilván. Most is akkor lennék a legboldogabb ha szerelmesen történne meg a dolog, de már más eshetőség sem riaszt el. Nem bírok már várni tovább, ez az igazság. Sokat bulizok, ilyenkor sok fiú vesz körül, akik tetszenek és nagyon vonzanak és akikkel normális esetben talán le is feküdnék, de így mindenkit visszautasítottam eddig. Nem tudom jó ötlet-e így elveszíteni a szüzességem, félek azért tőle, hogy nem figyelne rám eléggé egy ilyen fiú, de eleve lehet nem is vállalná bárki.
Szerintetek? Csak kíváncsiságból érdekel mások véleménye, mielőtt döntök.
még mindig az előző 20 éves lány vagyok, szóval még annyi, hogy szerintem azért jobb kapcsolatban elveszteni, mert akkor utána nem lesz hiányérzeted ha sokáig senkivel sem jön össze, hiszen egy párkapcsolatban azért rendszeresen ott van a partner. :)
2014. jan. 4. 19:06
13/24 anonim válasza:
Szerintem kezdj kapcsolatba az egyik próbálkozóval. Lefekszel vele, és lehet, hogy bele is szeretsz. Nem?
2014. jan. 4. 19:16
14/24 anonim válasza:
Ha ez a kérdés nem kamu, akkor semmi más sem:)))
2014. jan. 4. 19:18
15/24 anonim válasza:
Ha annyi fiúval vagy körülvéve, akkor ha valamelyik értelmesen udvarol, ahogy egy nőnek illik, adj egy esélyt a dolognak, lépj vele párkapcsolatba és kész. Neked tök könnyű lenne találni valakit, én pl.: nem vagyok nagy társasági ember.
2014. jan. 4. 19:31
16/24 A kérdező kommentje:
Nem úgy vagyok körülvéve sok fiúval. Színvonalasabb helyekre járok, külföldi fiúk/férfiak vesznek körül, úriember típusúak, csak átutazóban vannak Pesten és jól akarják érezni magukat. Szeretem ezt a közeget, munkám miatt kerültem olyan társaságba, akikkel ilyen helyeket látogatunk. Minden alkalommal van legalább egy, akivel eltölthetnék egy éjszakát, de kapcsolat az nem lehetne. Amúgy egyszer voltam már szerelmes, másfél éve elutaztam egy vidéki városba, ahol megismertem egy magyar, kedves, mindennapi fiút. De hatalmas csalódás volt, ő is csak meg akart fektetni, pedig azt hittem, hogy ő más. Hiszek abban, hogy lehet egyszer kapcsolatom és viszont fognak szeretni, csak már várni nem bírok. Főleg, hogy ennyi jó pasival lenne lehetőségem szexelni, nagyon erős már bennem a vágy. Csak közben meg félek is.
2014. jan. 4. 19:59
17/24 anonim válasza:
Én is csak 20 évesen veszítettem el a szüzességemet. Úgy volt hogy csak egyéjszakás kaland lesz, de 3 hónapig tartó szexkapcsolat lett belőle. Nem ismertem előtte, de nagyon jó volt vele, odafigyelt rám. Előtte még barátom se volt, semmi, de egyáltalán nem bántam meg.
23/L
2014. jan. 4. 20:19
18/24 anonim válasza:
Szerintem, ha ennyire félsz, akkor még várj, de egyébként: ennyi erővel ne egy buliban veszítsd el, hanem akit így ismersz fiút, és szimpatikus, tudod, hogy vagytok olyan viszonyban, kérd meg rá! De komolyan, tuti nem mond nemet és mégiscsak jobb, mint egy egyéjszakás. De ez is csak végső esetben, te tudod.
Csak nehogy az legyen, hogy utána megtalálod az igazit :D
2014. jan. 4. 23:45
19/24 anonim válasza:
Hát figyelj, a rendes férfiakban is ég a vágy, tehát attól, hogy valaki szeretne lefeküdni veled, és rendes, mindennapi fiú, attól még egyáltalán nem biztos, hogy csak azt akarja.
2014. jan. 5. 11:51
20/24 anonim válasza:
Az utolsónál a pont.....27 éves szűz férfi vagyok....Nekem sehol sincs esélyem szexre...Te meg örüljél annak,hogy neked van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!