Mit gondoltok arról, hogy 14évesen elakarom veszíteni a szüzességem? (Nem vagyok r1banc, barátom van elég rég. )
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 23:13
31/33 anonim válasza:
ha tényleg késznek érzed magad rá akkor szerintem csináld. de ha csak azért mert félsz h enélkül el hagy a hapsi, vagy ilyesmi semmiképpen se. tényleg csak akkor ha biztos vagy magadban, és tényleg szereted. és védekezzetek, mert 14 évesen terhesnek lenni annyira nem vicces
aki meg ezért r1bancnak néz az az ő saját problémája. te tudod magadról h az vagy-e vagy nem. én azt javaslom gondold át, és ha az jön ki h készen állsz akkor sztem nincs akadálya a dolognak
32/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2014. jan. 5. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!