Mit gondoltok arról, hogy 14évesen elakarom veszíteni a szüzességem? (Nem vagyok r1banc, barátom van elég rég. )
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 23:13
22/33 A kérdező kommentje:
Félév... nem olyan sok, de nagyon szeretjük egymást.
2014. jan. 4. 00:02
23/33 A kérdező kommentje:
A barátom 16.
2014. jan. 4. 00:03
24/33 anonim válasza:
Kemény fél év a régóta tartó kapcsolat? Szerintem ne tedd meg! Csak hirtelen felindulás az egész hisz még gyerek vagy!
25/33 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy évek óta. És a mai tini kapcsolatokat elnézve, hogy csak facebookon beszélget a többség, mi ók vagyunk.
2014. jan. 4. 00:33
26/33 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam *jók
2014. jan. 4. 00:34
27/33 anonim válasza:
nem azt kell nézni hogy a többiek milyen kapcsolatot 'ápolnak' !!!!!! attól még hogy nem mondtál hülyeséget,bár ez egyáltalán nem igaz mindenhol, csak vannak ilyenek is, a félév az félév marad.
28/33 A kérdező kommentje:
Én azt elég soknak érzem...
2014. jan. 4. 01:03
30/33 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást, akkor tudtok még várni pár évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!