Miért szól bele mindenki abba, hogy 17 évesen el akarom veszíteni a szüzességem?
Én nem szólok bele. Tedd ha jól esik.
Így pedig már is nem mindenki.
Én is 17 évesen vesztettem el, és teljesen készen álltam rá. Úgy gondolom, a szex akkor jó élmény, ha egy nő és egy férfi csinálja, én pedig nőnek éreztem magam, a páromat pedig férfinak. De még mennyire, hogy férfinak...:D
Ha úgy érzed, készen állsz rá, vegyetek óvszert. A drágább nem mindig jobb, sokszor csak a reklám kerül annyiba... Viszont ha a barátod azt akarja, hogy te fizesd a fogamzásgátlást, akkor nem ő a megfelelő pasi.
Anyukámnak nem mondtam el, de ő ilyen téren elég liberális és megbízik bennem annyira, hogy tudja, nem csinálok hülyeséget. Amikor már egy jó párszor nem aludtam otthon hetente, rájött magától. Mondjuk amikor lefeküdtünk, még az elején voltunk a járásnak, de évek óta ismertük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!