Elakarom veszíteni a szüzességem. És egyik haverom mondta is, hogy 'segít' ebben (lefekszik velem). De nem tartom jónak, hogy olyannal történjen meg a dolog akit nem szeretek. Szerintetek mit csináljak?
Inkább olyannal legyél elsőre akit szeretsz,megbizól benne,figyel rád stb...
Nem jó ötlet idegennel,ráadásul az elsőre mindig emlékezni fogsz.
Mindenképp gondold meg..
Szerintem ne tedd meg vele
Tuti h megtudná valaki, erre akár mérget is vehetsz. Büszkélkedni fog valszeg vele. De ez csak egy dolog.
A másik, csak hogy tudd, bár lehet h nem érdekel, azért elmondom. Nekem egy olyan lány, aki megdugatta magát, csak h ne legyen szüz, tuti nem kéne. És ezzel nem vagyok egyedül. Persze mondhatod, h kit érdekelnek az ilyen fiúk, de gondoltam azért megírom, h tudd, h a szüzesség minden áron való elvesztésének árnyoldala is lehet a késöbbiekben...
A szüzesség elvesztése nem nagy dolog. Az emberek túlmisztifikálják. A szüzesség körüli nagy kérdést olyan pasik találták ki, akik annyira fontosnak tartják a péniszüket, hogy szerintük az megváltoztatja egy lány, nő életét, és azt, hogy milyen értékes és milyen is ő egyáltalán. Hát nem.
Viszont sok minden múlik a TE beállítottságodtól is. Ha fizikailag vonzódsz a barátodhoz, és vállalod azt a kockázatot, hogy nagy valószínűséggel egyszer lefekszetek és ennyi az egész, és te ezt elfogadod, akkor feküdj le vele. A szex jó dolog, ha az ember csinálja, élvezze is. Viszont, ha tetszik is a fiú, tehát érzelmi síkon is megmozgat, akkor nem feltétlen tanácsos lefeküdni vele, mert az ágyban tanúsított esetleges gyengédségét félreértheted, amiből nagy csalódás lehet a végén, az meg senkinek sem jó. Te majd üldözöd a szerelmeddel, hisztizel neki, miközben totál ideggörcs és szerelmi bánatos leszel.
Én azt tanácsolom, hogy csak azért, hogy már ne legyél szűz, ne feküdj le vele, annak semmi értelme. Valószínűleg úgysem élveznéd így. Csak akkor vállald be, ha kívánod a srácot fizikailag.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!