Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek a szüzességemet...

Szerintetek a szüzességemet kinek érdemes odaadni? (bôvebben lent)

Figyelt kérdés
Még szûz vagyok és már nagyon szeretnék szexelni. Vannak is akik lefeküdnének velem, de félek is, meg mondják hogy inkább várjak az igazira. Csakhogy még sosem volt barátom. Szerintetek mit csináljak? Várjak még az igazira vagy ne? Normális válaszokat kérek! 19/L
2014. jan. 2. 00:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem csak a szüzességed érdemes tartogatni az IGAZINAK, hanem a meztelen tested is csak az láthassa, akit szeretsz, Téged szeret, tisztel, becsül!
2014. jan. 2. 07:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Az a dolog az nem "elvesztés", hanem a szexuális örömeid kezdete....

Szóval olyan kezd, akivel majd jó is lesz, az meg olyan valaki aki amúgy is fontos...

2014. jan. 2. 09:34
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek a rendes válaszát! Én is úgy gondoltam hogy várok, csak jobban meg akartam bizonyosodni magammal.
2014. jan. 2. 12:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért nem volt még barátod?
2014. jan. 2. 21:32
 15/15 A kérdező kommentje:
az alakom miatt
2014. jan. 3. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!