Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek a szüzességemet...

Szerintetek a szüzességemet kinek érdemes odaadni? (bôvebben lent)

Figyelt kérdés
Még szûz vagyok és már nagyon szeretnék szexelni. Vannak is akik lefeküdnének velem, de félek is, meg mondják hogy inkább várjak az igazira. Csakhogy még sosem volt barátom. Szerintetek mit csináljak? Várjak még az igazira vagy ne? Normális válaszokat kérek! 19/L
2014. jan. 2. 00:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Várj az igazira.
2014. jan. 2. 00:55
 2/15 zotanbro ***** válasza:
varjal vele.
2014. jan. 2. 00:56
 3/15 anonim ***** válasza:
várj
2014. jan. 2. 00:56
 4/15 anonim ***** válasza:
Mindenképp várj!!
2014. jan. 2. 00:58
 5/15 anonim ***** válasza:
Várj! Én is ennyi idős voltam és nem bántam meg, hogy megvártam azt a fiút. Igaz nem ő lett életem párja, de három szép évet eltöltöttünk. 33/N
2014. jan. 2. 00:59
 6/15 Költőnő? ***** válasza:
100%

sose feledd, h ezt TÉNYLEG csak egyszer lehetséges átélni...

De tényleg.

Mit szeretnél évek múlva, ha visszaemlékszel rá; mosolyogni, boldogan, büszkén gondolni rá (esetleg mesélni róla)

vagy pironkodva bevallani, h háát... Épp csak betette, húzott rajta kettőt... Talán Béla volt....

melyik hangzik jobban?

2014. jan. 2. 01:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Hat azért..

Van egy ismerősöm aki 25 éve vár.

Te érzed.

2014. jan. 2. 01:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Várj!!:) Én is akarok már nagyon, de megvárom amíg az az 1 (a sok kanos közül) belémszerelmesedik:)
2014. jan. 2. 01:03
 9/15 Paulik Áron ***** válasza:

Én is szűz vagyok és bennem is dolgoznak a hormonok, nem is gyengén. De várunk a barátnőmmel, mert tudjuk hogy ha kibírjuk szex nélkül egy hosszabb ideig akkor az bizonyíték arra, hogy sokat tudunk vállalni egymásért és érdemes egymással kezdenünk valamit.

Ha most lefekszel valakivel csak azért, hogy szexelhess, azzal lényegében r*banccá teszed magad, ezt biztos te sem akarod. Inkább ajándékozz meg majd valakit a szüzességeddel, olyat, aki meg is érdemli.

24F

2014. jan. 2. 01:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed, ha számodra a szex, mint olyan, csak annyit jelent, hogy ettől majd felnőtt leszel, vagy hogy elmondhatod, hogy nem vagy szűz, akkor hajrá. De ha szeretnél szerelmes lenni, és a szerelmeddel igazán együtt lenni, akkor várj. Az előbbit könnyebben bánhatod meg, mint a másodikat.
2014. jan. 2. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!